Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

lagwagoner Előzmény: #514195

Tényleg nem bántásként kérdezem, de -az adókedvezményes időszakot leszámítva- hogy működhet 10+ éve egy olyan befektetési forma és szedheti áldozatait büntetlenül, aminek költsége 10% körül van évente? :-O

Egy TBSZ-es konstrukciónál max. 1-2% a ktg. szerintem (nálam az egy százalékot se éri el számlavezetési díjjal sem) és évi pár tizezerért olyan kockázati életbiztosítást kötsz, ami megszólal és ér is valamit valamint testre szabott.

És az ekkora marzsot két befektetési konstrukció között hogy engedhet meg a felügyelet.

Nekünk is volt ős Ul befektetésünk kb. 12 évig futott egyszeri befizetéses volt: 50 000-ből 34 000 lett (hasonlóan a magas ktgterhelések miatt, amiket nem is értettem, hisz ennek a biztosítónak van alapkezelő szekciója, így az végzi a bef. tevékenységet és az alapok egységáraiban elvileg a ktg-ek szerepelnek /mint az alapoknál az egy jegyre jutó nettó eszközérték/. A biztosító nem végez semmi tevőlegeset csak forgalmazó szerintem). Ennek ellenére hülyének éreztem magam, pedig nem is volt közöm a megkötéshez, de azonnal lezárattam veszteséggel és családi körben lélegzetet se vehet senki pénzügyekben nélkülem :-)

De hogy itteni sztokys profik is beleesnek ebbe? Nem őket minősíti, inkább az engedélyezőt aki hagyja ezt az ámokfutást!!