Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

banyaiz Előzmény: #513257

Olyan unit linkedet én még nem láttam ahol vki szénné kereste magát. Nem erről szólnak ezek.

Amire jók voltak egy időben: adókedvezmény 20-30% éves díjnak volt egy maximum összeg is. Ha volt hozzá tőkegarancia és jól volt belőve az éves díj akkor évi 20-30% hozam adókedvezményből, hozzá annak a lehetősége, hogy a befektetéseid is hozhatnak vmennyit, és mellette van egy életbiztosításod. Tiszta buli.

Adókedvezménynek reszeltek.

Így amire szerintem jó lehet:

1. Hitellel összekapcsolt tőkegarantált verzió pl egy lakáshitelnél adósoknak. Amikor úgyis hitelt vennének fel és úgyis megköveteli a bank az életbiztosítást.

2. Olyan embereknek akik mindenképpen szeretnének egy életbiztosítást , ott is tőkegarantált verzió biztos ami biztos.

3. Esetleg cégeknél ha a tulaj ad a családtagjainak pl akik nála alkalmazottak egy ilyet amit költségként elszámol, píz meg családban marad, cégből kivette adómentesen. Bár ekörül is állandóan variálnak, hogy pontosan minél lehet elszámolni.

Nagy hozama nem lesz de van egy életbizt ami jól jöhet ha úgy alakul.

Ennyi kb nem arról szól ,hogy vki befektet 10 év alatt 2 millát és kivesz majd 20-at.

Sajnálom egyébként ahogy jártál mert annyira tipikus nem mondták el neked gondolom a költségeket és teljesen mást vártál.