Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Roberrtto Előzmény: #512888

Sokmidnenben egyetértek veled, én pl 1 éve töröltem is magam a facebookról, most regisztráltam csak vissza, pusztán azért, hogy képbe legyek és hát iszonyat gagyi az egész.

De itt nem ez a fontos, hanem az, hogy 700 millió felhasználó van és ha egyszer sikerül Kínába is betörni, akkor lenne még igazán nagy hisztéria.

Azért azt ne mond nekem, hogy a kezdeteknél több 100 milliót belenyomtak facebe, pár egyetemista srác találta ki, első körben csak az egyetemi diákok részére és onnann őt idáig.

Nyilván ahogy fejlődött, úgy nyomtak bele pénzt.

Tudod nekem az ilyen cégek valamiér tnagyon tetszenek, mint pl az apple is, lehet írni, hogy Jobs nem feltalálta az egeret hanem ellopta, de kérem, addig el is kell jutni és ők is garázscégként kezdték, ahogy a google vagy a microsoft is.

És szerintem ennél sokkal többet ér mint amekkora számokat írsz itt. Nyilván most van egy hype körülötte, de gondolj bele az amerikai internet hírdetési piac 30-40%-át a facebook adja.

Ez elképesztő szám és egyenlőre még alig kiaknázott.

Értsük meg azért, nem csak tárgyi dolgok tudnak sok pénzt érni, hanem a szoftverek is. A microsoft se gyárt hardvert, és a google se, nyilván ők több lábon állnak már, de azért ne ragadjunk le ilyeneken. Jó példa erre még a logmein, kis magyar sikertörténet. Amerikában kereskednek vele és egész zsép pályát futott be, pedig az is csak egy szoftver...