Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #512879

"Ha "csak" reklám marketing, néphülyités akkor tessék utánuk csinálni!"

Most akkor próbáljad meg meghatározni, hogy mitől jobb ez a hihetetlenül primitív szoftver, mint mondjuk a badoo, az iwiw, vagy a myspace, second life és akkor még a forumokat meg se említettem? Vagy mitől lenne "új", vagy "forradalmi"? Régesrégen ismert volt az egész történet, semmi újat nem hozott a piacra.

De megmondom mitől más. Attól a pár százmllió dollárról, amit belenyomtak és amit most kamatokkal együtt visszaszereztek. Mert az kétségtelen, hogy még soha nem költöttek ennyi pénzt egy "közösségi oldal" népszerűsétésére és az egyedül üdvözítőségének elhitetésére. Az, hogy egyebekben pénzt alig termel, az szemmel láthatóan nem érdekli a "befektetőket"... ez nem is erről szólt.

"Könnyű fikázni, de létrehozni valamit annál nehezebb."

Mármint a mások ötletének ellopására tetszik gondolni, vagy arra, hogy pár százmillió dollárból ne csinálnék ennél jobbat? Na ne mulattass már. Ennél egy sokadrangú programozó jobban üt össze egy hét alatt. Ennél pont csak jobb közösségi oldalak vannak, csak azoknak nincs ekkora marketingje.

Csak gondolj arra a tételre, hogy akiknek az ötletét ellopták, azoknak a befektetők mellényzsebéből kifizettek ~70 millió dollárt, ami úgy 14 milliárd HUF. KOMOLYAN, de EGÉSZEN komolyan azt akarod mondani, hogy ér ennyit az egész kóceráj? Tényleg ne mulattass már :)

Ez egy tipikus, nagy méretű tv rv, egy hybridbox, vagy mining, csak a méretek egészen mások. De a sztori ugyanaz.

Viszont szerintem ez innentől már OFF, ez az én véleményem a F*szbook hisztériáról.