Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: törölve

Előzmény: #512513

Ezt miért törölném? Ez egy vélemény a témával kapcsolatban, vagyis pont ON :)

OFF: de ha lehet tényleg utoljára ;)

Csak nézzed vissza: Amit kitörlök, az OFF a témával kapcsolatban, vagy helyből taknyozással indít, rossz hangulat keltése a célja és egyébként is csak liberálbolsevizálás, fikázás, taknyolás, negatív hangulatkeltés, anarchizálás az egész, valamint az a szokásos hisztéria, ami akkor borítja el egy liberálbolsevik agyát, amikor közlik vele, hogy nem kíváncsiak a vallási fanatizmusára, és hogy az adott helyen nem csinálhatja azt, amit csak akar. Ezek a minidiktátor hajlamú egyének már csak ilyenek, azt hiszik, nekik mindent szabad és ezt mindenkinek tűrni kötelessége, utána pedig szokásosan a népre, a többségre, meg minden lózungra puffogtatnak, csak hogy nagyobbnak látszódjon a pofájuk a semmire. Csak az nem tűnik fel nekik, mert azt akarják legjobban palástolni, hogy leginkább a saját mentalitásuk az, amit másokra kennek. Tipikus liberálbolsevik agit propaganda tan.

Aztán persze, a rendrakásba néha olyannak a megszólalása is belecsúszik, akiét nem szívesen veszem ki, de ha következetes akarok lenni, akkor nem tehetek kivételt, főleg azért, mert ebben semmi személyes nincs. Aki a témához szól hozzá normálisan, az szívesen látott ember, aki csak fikázni jön ide, az meg nem.

Egyébként, csak nézd vissza, magamat is kitörlöm ha kell, ez utóbbit csak azért sajnálom, mert eleve kár volt a hozzászólásért is.

Tudod, rájöttem arra, hogy az ilyen jellegű beszólásokra nem szabad válaszolni, rácuppanni, reagálni, mert csak erre várnak, ezeket egyszerűen ki kell vágni a francba, mert nem egyszerűen a lényegük a zavarkeltés, a hangulatrombolás, az emberek kedvének elvétele a normális antiliberálboslevik (liberális) beszélgetéstől, hanem nem is szólnak semmi másról.

Ennyi a céljuk, és ennek itt semmi keresnivalója nincs.

És éppen ezért vágom ki őket rövid úton, magyarázkodás nélkül.

De ezt már olyan sokszor leírtam, pedig csak egyszer szerettem volna ;)

ON