Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: lezartak

Sly-- Előzmény: #511475

Gyönyörű ez a zene, jólesett most, fárasztó volt a nap. Igazából már harmadszor hallgatom, valahogy megnyugtat, sikerült eltalálnod.:o)

Ricsi hsz.-ére reagálnék egy kicsit, bár nem hiszem, hogy kirívó példa lennék és nyilván vannak rajtam kívül is sokan mások, de asszem én elmondhatom magamról, hogy abból élek, hogy ugri-bugrit játszom és jópár év bukás és hullámzás után végre úgy érzem, hogy megtaláltam a saját stratégiám, ami nekem fekszik, a tavalyi évem és az idei is eddig komoly nyerőben van. Százalékot nem szívesen írnék. Mai ugri-bugrijaim:

Est m. vétel 52 és 53 Ft - eladás: 54

DAX TL31: 1029-1085 Ft, 1050-1095 Ft, 1050-1260 Ft, 1220-1360 Ft, 1315-1256 Ft

OIL TL30: 1351-1400 Ft, 1360-1440 Ft, 1330-1470 Ft

Mtelekom saját rv. short: 444-437 Ft, 442-436 Ft

KEG:40-42 Ft

Ma csak azért ennyi, mert beteg volt a kölök, egész éjjel nem aludtunk, reggel orvos és csak 10 ó körül kezdtem, reggeli pánikos skalpokról lemaradtam. Egyébként általában napi 8-10-15 kötésem van, néha 1-2 bukó is becsúszik.

Ma kimaradt az otp, amit sajnálok, de jól mozgott a dax-certi, ezért inkább azt figyeltem.

Ezeket nem lehet élőben leírni, csak utólag, néha fejben tartani is épp elég. Ja és közben főzés, egyéb itthoni melók, futkosás a 2 gyerekkel suli-ide-oda, stb.

De csak ezt csinálom és nagyon imádom. Eredeti szakmám teljesen más, de ebben találtam meg önmagam. Néha, ha már éjjel is csak a chartok ugrálnak előttem, akkor kell pár nap pihi. Arra vigyázok, hogy az alaptőkém megmaradjon, a nyerőből fizetem a rezsit, kaját, nyaralást, síelést, stb., ha jut jut, ha nem, nem. De nem kevést pénzt kiveszek és elköltöm, mert muszáj.

A napi skalpoláson kívül vannak több napos pozijaim is, néha több hetesek is.:-) Idén elég sok osztis papírom volt és van (émász, nyomda, egis :-),forrás oe), ezeket hosszabb távra tervezem.

Sokat lehetne írni a stratégiáról, hogy mit mikor, miért, de ehhez sem kedvem, se időm, másrészt úgyis mindenkinek egyénileg kell kialakítani a sajátját.

Csupán azért írtam le, hogy ilyen is van. Aki nem hiszi, járjon utána.:-)