Re: nincs cím
Ricsi Előzmény: #511606Rbbj-nek nem válaszolok, rendes srác, de most rossz kedve van, nekem is az lenne :)
Én pont úgy látom, mint te. A fórum arra való, az emberek osszák meg gondolataikat. Ki így látja, ki úgy. Ki sikeresebb, ki nem. Szerintem a legnagyobb emberi hiba az ego. Én így látom, szerintem ez lesz, szerintem az lesz. Persze lehet is, miért ne lenne, én komolyan szeretném, ha bejönne neki. Mindenki sikerének örülök.
Az meg valóban nem jutott az eszembe, hogy egy hosszútávú speka a tőkéje nagy részével 1-2 órás ugribugrikban akar részt venni. Persze, kinek a pap, kinek a papné.
Emellett tényleg tisztelem Rbbj-t, mert ő az egyetlen, aki bevállalta velem a versenyt, és soha nem utólag ír be pozikat. Sok-sok fórumtársunk folyamatosan délután, este felé tájékoztat róla, hogy ma mennyit is keresett. Ezért mondtam, én szívesen megismerkednék olyannal, aki ebből él, és nem csak a fórumon sikeresek a kereskedései.
Szóval, szerintem továbbra is mondjuk el egymásnak, mit látunk, mit gondolunk. Kicsit azt érzem, a technikai elemzés már szent tehén kezd lenni, ha rajta van a charton, akkor úgy lesz, ha nem, akkor nem. Pedig ez nem ilyen egyszerű játék. Én továbbra is kérem, ha valaki lát valamit, ami az én módszerem halálát jelentheti, ossza meg velem. Persze nem biztos, hogy ebbe a topicba, ott van rá a sajátja. Én szívesen elgondolkozom bárki beírásán.