Re: nincs cím
rbbj11 Előzmény: #511593az ilyen elöitéletes kinyilatkoztatások gyakorlatilag kivétel nélkül hibásak. Sokkal kevésbé lenne feszültséget generáló, és okosabb is lenne, ha elötte kérdeznél.
Pl: miért zárom a pozikat? Kizárólag azért, hogy facebookot vehessek? Válasz: nem. Azért, mert ezekkel a pozikkal kapcsolatosan hónapok alatt sem jöttek be a várakozásaim, és messze nem ugy viselkednek, ahogy vártam. Rádásul a fundamentumok is megváltoztak a cégek kapcsán, a kilátások is. Már rég ért bennem a döntés, a facebook csak a dolog apropója, hogy miért éppen most és nem két hét mulva.
Kérdés: milyen idötávra veszed a facebookot? Ha rövidre, ez eltér a módszeredtöl? Válaszom lett volna: van tapasztalatom a lufifújós cégekkel. Ahogy képes voltam idén hybridboxon, econeten és hasonló vackokon pár napos rallikat megfogni, mi több, az egyik legjobb idei köreimet ezekkel futottam, hiszem, hogy a facebook is nekem kitalált lehetöség. Én benne voltam VW shortban, mikor SC elrepitette, 400 euro körül nyitottam az elsö shortokat, és 800-on is nyilt.
A forró talaj és egy lufi lehetöségeket teremt, aki tudja használni.
Látod, így lehetne értelmesen kommunikálni. De észrevettem, hogy ez a fórum sajnos nem erröl szól, látod, még nálad sem, hanem helyette: "Benyeled a mínuszt, és aztán vársz valami csodára." Ez semmire sem jó, csak hogy mérges vagyok rád, mert ennyire lenézel, aki csodára vár a tözsdén.