Re: nincs cím
Ricsi Előzmény: #511594Ezzel nem tudok vitába szállni, nagy bölcsesség :D
Viszont a magam példájából azt látom, ha megfelelő a poziméret, jobb kiülni a bukót. Rbbj nem vállalja túl magát, bármelyik poziját tarthatná bármeddig.
Én ezt csinálom, és bejön. Annyira szeretnék megismerni valakit, aki ugribugrit játszik, és komoly nyerőben van. Mert az elveket, chart olvasásokat, meg egyéb tőzsdei dolgokat ismerem, csak még senkit nem ismerek, aki ebből élne.
Nekem van kb 40% nyerőm fél év alatt, éves szinten is elég lenne. Ebből már meg lehet élni.
És semmi extra nem történt a piacokon, év végéig lefelé, azóta folyamatosan felfelé, majd most megint lefelé. Mert ciklikusság van, és aki ráér, azt mindig utoléri az árfolyam.
Persze nem kell ész nélkül 10K-n estart venni, vagy 2 500-on telekomot, mert azokat szokták nekem felhozni ellenérvként. A tetején nem venni kell, és az alján nem eladni. Persze sokszor később derül ki, mi a teteje és mi az alja, de ha a tőkéd 5%-ával beragadtál mondjuk 2 500-as telekomba 10 éve (nem tudom, mikor volt annyi), már ledolgoztál volna 10 osztalékot (azt sem tudom, mennyi). Aztán előbb-utóbb az is eléri a piaci árat. Ha mellette a tőkéd 95%-ával rendesen kereskedsz, nem lesz tőle bajod.
Én így látom...