Re: nincs cím
Muskatli Előzmény: #511522látom nem sikerül megértened amire rá akarlak vezetni...
többiektől kérdezem, h nektek sem jött át? ennyire érthetetlenül magyaráznék?? azért valaki megnyugtathatna, h nem az agysebészetet írtam le latinul.. ha mégsem voltam/vagyok érthető, akkor viszont én kérek elnézést.
nem tudom, h mennyi a vevőállomány, mint azt sem, hogy mennyi a szállító állomány, különösen nem h ezekből van-e és ha igen, akkor mekkora a lejárt rész...
pont arra próbáltalak volna rávezetni, h hiába pörögsz itt a cash állományon meg az ebitdán, a többi infó nélkül senkinek halvány lila gőze nincs, h mi a pontos helyzet a cégnél.
normális országokban az elismert állami tartozások kvázi kockázatmentesnek tekinthetőek. ez mondjuk a világ 99%-ában így szokott lenni. ezt inkább előbb, mint utóbb de meg szokták fizetni.
csak reméljük, h mi is egy normális ország vagyunk és akkor itt is meg lesznek fizetve a lejárt állami/önkormányzati tartozások... és még azt is, h nem akkor amikor már mind1 a cégnek és már túl késő....