Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

ChyberBoB Előzmény: #510207

Nem tudom, hogy mennyi időt szántál ennek a fórumnak az olvasgatására, de úgy vélem, hogy koránt sem eleget, ahhoz, hogy ítélkezz, főleg nem egy olyan ember felett, akit nem is ismersz. Gameover más, mert őt a dühe hajta, mint mondtam, azért nem nem képes tanulni a hibáiból, és mást okol a kudarcaiért. Ha valakit arról hallok panaszkodni, hogy az élet igazságtalan és másokat okol a hibáiért, tudom, hogy a tőle telhető legjobb nem elég jó, hogy a saját élete győzte le őt, hogy elvesztette az önmagával vívott harcot.

Korábban írtam nektek, hogy én is részese voltam egy hasonló átverésnek, ott nem QXXL volt a név, hanem Zenith partners LTD. Nálam az volt a szitu, hogy hétfőn reggel megnyitottam a kezelt számlám a tadánál és kb csodát láttam. Januárban csatlakoztam és még októberi kötések is rá voltak terhelve a számlámra. 46%ot buktam és tanultam belőle, mert én voltam a hibás, hogy egy olyan cégbe fektettem, amiről semmit sem tudtam. Nem is akartam, mert egyik barátom is benne volt, ő szólt nekem is, és én tulajdon képen neki hittem. Nem ő a hibás, hangsúlyozom, hanem ÉN!!!

Erre is gyárthattok valami fatális nagy baromságot, hogy miért írom :) ahogy eddig is tettétek, mert ez a legegyszerűbb nektek, tengermély tiszteletem a kivételnek, és tudom, hogy nem veszi magára. Aki meg magára veszi, csak írogasson tovább, azzal úgy sem hiszem, hogy sok sikert fog elérni az életébe. Én rbbj11-ről gondolom, hogy átlátja a nagy képet, és nem köpköd mindenkire a hibáiért, hanem tanul belőle. Ez az első lépés a siker felé, aki ezt nem tette még meg, javasolom, hogy sürgősen kezdjen el gondolkodni az életén, ugyanis az időnk ketyeg! A siker egy gondolkodásmód!

Azzal, hogy másokat okoltok még nem lesztek többek, a pénzeteket sem fogjátok soha többé látni, és ha így folytatjátok, akkor lesz még bőven ilyen átverésben részetek, ezt garantálom nektek!

És nem vagyok bróker :)

Tréder vagyok. és csak azért írtam hozzászólásokat a fórumra, mert átestem én is egy hasonló történeten, ahogy már korábban említettem, és gondoltam megosztom veletek, hogy más cégek is műveltek hasonlókat, más emberekkel, csak nem ekkora létszámban.

További jó fórumozást mindenkinek.