Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #510092

"ne tunjon fel h OK SOKKAL JOBBAN EL VANNAK ADOSODVA A SAJAT!!!!! BANKJUKNAK mint az EU.... lllooooooolll"

És ez ugye pontosan tudod mit jelent?

Azt, hogy ők nincsenek eladósodva, hiszen az ő adósságuk valóban virtuális, ezzel szemben a nekik tartozó Európa adóssága nagyon is valóságos. Ezért nem tűnik fel nekik hiszen tisztában vannak ezzel. Az ő adósságuk mindkét oldalon ugyanoda van könyvelve, kivéve az ehhez tartozó osztalékot, amelyet természetesen a megfelelő érdekkörök (őket szokták hibásan lezsidózni, lebilderbergezni a szélsőségesek) zsebébe landol. Hogy úgy mondjam, jutalékot, sápot szednek, de az adósságnak valójában NINCS alapja, mert nincs kinek visszafizetni és nincs mit visszafizetni, már csak azért sem, mert az senkinek sem az érdeke - hiszen ha a semmit visszafizetik, akkor semmi sem történik, de semmiféle osztalékot nem lehet ezért a továbbiakban szedni.

Vagyis, bár látszólag el vannak adósodva, valójában nekik van mindenki eladósodva. Erről szól a FED és a QEn sorozat, különösen az, amivel most "a befektetők pénzét védik", avagy "amivel Európát védik". Hiszen most cserélik át a semmit valamire, az eddig akár meg is tagadható adósságot az IMF irányításra és uralkodásra a mindenképpen megfizetnedő adósrabszolgasággal.

Hiszen valójában a FED-ben az amerikai állam is tulajdonos, tehát valójában saját magának tartoznak és saját maguknak fizetnek ők is kamatot, azaz valójában az amerikai lakosságot ugyanúgy megsápolja a FED, csak ez sem tűnik fel nekik, mivel ez még csak "birkanyírás" nem pedig "disznóvágás". Ha pedig ezért cserébe az egész világot lehet kizsákmányolni, akkor ezt nevezhetjük az ottani "pályázatírási pénznek", avagy "Strabag jutalékrendszernek".

Arrafelé így finanszírozzák a magántőkét az államból, nem pedig az errefelé gyakoroltatott kótyavetyével, meg egyéb lehúzásokkal. Sokkal tisztább, kevésbé látható, szárazabb érzés.