Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #509953

Igen, ilyen a tipikus liberálbolsevik mentalitás, ahogy már korábban is említettem.

Fogalma sincs a fogalmakról, azok jelentéséről és értelméről, de a saját és ideológiájának tökéletességére és felsőbbrendűségének, valamint annak bizonyítására, hogy ő bármit megtehet, a másiknak tűrnie kell állandóan bedobja. Újabb jó példa - köszönöm - annak az erőszakos liberálbolsevik mentalitásnak a bemutatására, amiből egyértelmű lesz, hogy ennek a mentalitásnak a liberalizmushoz (azaz a szabadsághoz) semmi köze nincs.

Tehát: kommunista időkben a cenzor egészen mást jelentett, mint amit hiszel, hiszen a kommunista időkben a nyugaton is igen élénk volt a cenzúra, tehát ez sem a kommunizmus mellékhatása, hanem egyebekben megint egy teljesen normális feladatkör, amit jobb időkben "szerkesztőnek" szokás hívni. Merthogy, bár nyilván fogalmad sincs erről, bizony a sajtószabadság nem azt jelenti, hogy minden hülye nyikhaj mindenbe belepofázhat, hanem azt jelenti, hogy a sajtó szabadon jelentethet meg azt, amit akar és ebbe az ÁLLAM(!) nem szól bele, vagyis pont nem azt jelenti, hogy bárki beleszólhat abba, hogy egy adott forum/topicban mi jelenjen meg, hanem azt, hogy SENKI nem szólhat bele abba, hogy egy magántulajdonú forumon, egy valaki által szerkesztett topicban mi jelenhet meg, avagy sem.

Sőt mi több, csak hogy megkapaszkodj a kerekesszékedben, törvényi kötelesség vonatkozik a sajtóorgánumokra (-> és ebbe már egy ideje szerencsére a netes tartalom is beletartozik), hogy felelőséget vállaljanak az ott megjelent írásokért, véleményekért, egyebekben pontosan azért, hogy ezzel ne lehessen kíbújni a felelőség alól. Magyarán szólva, a cenzorkodás kötelezettség a mai napig, csak manapság ezt mondjuk moderálásnak hívják.

Még magyarabbul, a cenzúra azt jelentené, hogy valaki mondjuk rád száll és SEHOL nem engedi megjelentetni a véleményedet, vagyis nemhogy ebben a topicban, nemhogy ezen a forumon, hanem máshol sem. Az viszont, pont ebből következően, hogy én nem vagyok kíváncsi rád, az nem cenzúra, hanem egyszerűen annak a nyílt kimondása, hogy bunkó vagy, mert ezeken a beszólásokon kívül semmire sem tellik tőled. Ezzel meg felőlem telef*shatod az összes többi topicot, kicsinyes kiábrándult szerelmesként te is végigböfögheted a humortól a többit, hogy én milyen vagyok, ezek engem egyrszét nem hatnak meg, másrészt a legkevésbé sem érdekelnek.

Viszont mindaddig, amig a forum tulajdonosa biztosítja azt a lehetőséget, hogy az általam indított topicból az offtopic jópofit kitöröljem, addig ezt meg is fogom tenni. Hasonlóképpen - és természetesen - amikor egy topic gazdája kér meg, hogy hagyjam a topicát, akkor én liberálisként és tulajdontisztelőként ezt megteszem (több példa is volt rá), és ez számomra semmiféle lelki problémát nem okoz. Viszont az, hogy senkiházi felkapaszkodott liberálbolsi önkéntes rendőrök és cenzorok akarják nekem megmondani, hogy mit csináljak a saját, vagy más topicában, azt soha nem fogom elfogadni, mert akinek nem tetszik a rendszer, az csináljon jobbat és ne másét akarja kisajátítani.

Tudod a demokrácia nem arról ismerkszik meg, hogy bitorolhatod más tulajdonát, a sajtószabadság pedig nem arról, hogy beböföghetsz, hanem a demokrácia és sajtószabadság arról ismerkszik meg, hogy csinálhatsz MAGADNAK és saját erődből például a neten egy oldalt, amire azt írsz, amit akarsz. Amely esetben egyébként - ha véletlenül megtennéd, mint igazhívő liberálbolseviknak - egyből alkalmaznád is a cenzúrát, a terrort, a kizárást, bármit, ami esetleg téged, vagy a ""művedet"" kritizálja, hiszen azt meg természetesnek vennéd, hogy ott azt tobzódhatsz, úgy recskázhatsz, ahogy csak akarsz, mert az a tiéd.

Ebből pedig pontosan látható az éned, az hogy nem tiszteled sem mások tulajdonságát, sem mások jogait, mert azt hiszed, hogy te azok felett állsz, rád a kötelességek nem vonatkoznak és mások jogait sem kell tiszteletbentartanod, mert a vallásod feljogosít arra, hogy bárkit eltaposs.

Ez a liberálbolsevik mentalitás és kizárólag ezért nem dobtam ki a hozzászólást, mert ezt is le kellett egyszer írni. Egyebekben meg, pont az az oldal érdekessége, hogy el lehet olvasni a kimoderált hozzászólásokat, hát mit mondjak, ha valaki megnézi, nem én fogok amiatt égni, hogy ki lettek moderálva, hanem azok, akik ezt művelik. Aztán persze, lehet, hogy egy idő után elunom azt ebben az esetben is, hogy több lesz a topicra élvezés, mint az értelmes hozzászólás, hiszen ez a mentalitás pont ezt a célt szolgálja (elvenni az érzelmesek, normálisak kedvét a hozzászólástól, a lejáratás tipikus liberálbolsevik szokás és agit propaganda), de akkor meg továbblépek, mert számomra éppen az a lényeg, hogy megosszam a gondolataimat, nem az, hogy lemenjek az ilyen senkiháziak szintjére bunkzóni és egymás f*szát méregetni.

Ne haragudj, de ez nem az én színvonalam, szóval, ezért nem kívánok ezekre a primitív és undorító beszólásokra reagálni, és ezért fogom őket kimoderálni, mert szerintem sem nekem, sem azoknak, akik szívesen olvassák azt, amit írok nem hiányoznak. Oly sok topic van errefelé, hogy csak egy bosszúálló liberálbolsevik lehet olyan, hogy ha rácuppan az ideológiai ellenfélre, akkor nem tud róla lecuppanni, mert képtelen elfogadni, hogy nem ő uralkodhat, diktálhat. Ilyenkor jön általában a hirtelen egymásra találó slepp, amely csapatban kezdi a taknyot öntögetni, és tudod, ebben engem nem az zavar, hogy rám próbálod, mert kevés vagy hozzá, hanem az, hogy mások szórakozását rontod el ezzel.

Szerintem még te is találhatsz annál jobb szórakozást, mint hogy kövessed a fenekem illatát és állandóan megpróbálj valami okosat mondani, hogy szeressenek és hogy a falka befogadjon. Ha nem, akkor engem nem fog zavarni, ha kimoderállak sorozatban, csak tudod, olyan végtelenül szánalmasnak tartom. Ám ha neked ez így örömet okoz, csináljad, legyen meg a te élvezeted is :)

Azért egy dolgot tanulj meg: Amit elvárnál, hogy veled kapcsolatban tiszteletben tartsanak, azt te is tartsad tiszteletben másoknál is. Ha elvárod, elvárnád, hogy egy általad indított topicba ne írjak bele, akkor ezt magadra nézve is tartsad irányadónak. Kezdetnek mondjuk nem lenne rossz ébredés a liberálbolsevizmusból a demokratizmus liberalizmus irányába. Mert tudod, annak az egyik legjobb definíciója az, hogy vagy a lord és a koldus is aludhat a Temze hídja alatt, vagy egyik sem. Próbáljad meg megérezni ennek a mondatnak a zsenialitását és ennek alapján értelmezni a sajtószabadságot, a szólásszabadságot, és moderálást. Nem olyan nehéz, ha tényleg komolyan elgondolkodsz rajta, mert csak annyi kell hozzá, hogy mit várnál el magaddal szemben, illetve, hogy mit szeretnél ha rád vonatkozna. És most tegyél így a másikkal is :)