Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ez úton szeretném megköszönni lagwagonernek az alábbi prezentációt, amivel pontosan bemutatta a liberálbolsevizmusnak általában a szabadságjogokról vallott véleményüket.

Tehát akkor itt és most:

Der liberaler bolschewismus

Dein krank

Tézisük: A liberálbolsevizmus a tökéletesség, amire törekedni kell.

Folyomány: Minden máson túl kell gázolni, mert az csak hátráltat az úton.

Szabadságjogok:

A szólásszabadság annyit tesz, hogy ők bárhol és bármikor hirdethetik a liberálbolsevizmus tanait, ezzel szemben ha valaki mást szeretne elmondani, azt azonnal el kell nyomni. Más szavakkal: Nekik mindenhol szabad mindenbe belerondítani, de ha más véleményt mond, azt azonnal meg kell semmisíteni.

Röviden: szólásszabadság az, hogy ők azt szólnak és ott, ahol csak akarnak, ezzel szemben ők majd megmondják, hogy más mit és hogyan beszéljen, mert ők tudják, és mondják meg, hogy mit szabad.

Cenzúra: Cenzúrával azt illetik, amikor valaki az ő véleményükre nem kíváncsi, elvégre azt bárhol és bármikor joguk van elmondani, ha kíváncsi rá ha nem, ha megkérik, hogy elmondják, ha megkérik, hogy ne mondják. Természetesen ha valaki nem a liberálbolsevik eszméket dicsőíti valahol, netán még kritikát is fogalmaz meg, azt el kell lehetetleníteni, azaz azonnal nevetségessé kell próbálni tenni, megalázni, érzelmeibe beletaposni, hiszen az nekik nincs.

Ez utóbbi folyománya az, hogy jellemzően párkapcsolataik nem működnek, a családot nem tartják értéknek, és többnyire abban élik ki magukat, ami talmi és érdektelen, általában párkapcsolatban kiállhatatlanok.

Éppen ebből következik az, hogy számukra összetartás a falkában járást és támadást jelenti, amelynek az a lényeges eleme, hogy az összekovácsoló erőt a liberálbolsevik eszmerendszer védelme jelenti. Ahogy ez veszélybe kerül, abban a pillanatban elfelejtik ideológiai társaikon belüli korábbi sérelmeiket és azonnal az eszmererendszer védelmére kelnek, dühösen pusztítva mindent, ami másfajta értékrendet mutat fel, mert pontosan tudják, hogy bármiféle értékrendben ők semmivé válnak és semmit sem lennének képesek felmutatni. Ők csak a silány világ talmi mutogatásában tudnak valamicskét felmutatni, az erőt is csak a falkában való részvételben tudják megérezni. Gyengék, képmutatóak és többnyire valójában csak magukkal törődnek, de többnyire fogalmuk sincs arról, hogy számukra mi lenne a jó. Ettől természetesen egyre inkább hajlanak a perverzitásokra, azok támogatására, hiszen mivel nem tudják mi tudja boldoggá tenni őket, ezért egyre kreténebb és kreténebb módon próbálnak valamiféle örömérzetet elérni.

Ennek megfelelően a tulajdon számukra valójában nem érték, a haza, a család, az egyéb klasszikus fogalmak megvetendő és pusztítandó fogalmak, így értelemszerű az, hogy ezekben nem is gondolkodnak, mint számukra is biztonságot, örömet nyújtó megoldásokban. A tulajdon alatt valójában semmit sem értenek, semmit sem értenek belőle, számukra a más tulajdona nem jelent semmit, így különösen igaz ez arra, hogy nem tisztelik például azt sem, hogy adott esetben egy forumnak is van tulajdonosa, sőt, adott esetben egy topicnak is: Ha rávetik magukat, akkor máris saját magántulajdonnak tekintik azt, kvázi einstandolják, és onnantól kezdve önkéntes rendőrként próbálják rákényszeríteni mindenkire az elképzeléseiket.

Ez pedig rögtön elvezet a hatalom fogalmához, amitől valójában úgy rettegnek, mint a tűztől, éppen ezért a falkán belül általában megválasztanak egy "falkavezért", általában egy "alfahímet" akinek behódolnak és észre sem veszik azt, hogy valójában pontosan EZ a személyi kultusz ez az, amikor diktatúra van, hiszen ilyenkor valójában ez a falka akar a többségnek diktálni, akik ráadásul isszák az alfahím szavát és dörgölőznek hozzá, mert ez egyfajta kéjérzettel tölti el őket. Pontosan ezért tudják, hogy miért veszélyes a hatalom ha az ilyenek kezébe kerül, egyszerűen azért, mert ha egy ilyen gerinctelen liberálbolseveik kezébe kerül a hatalom, akkor azt bosszúállásra fogja használni, kisded sérelmeinek minden határon túl terjedő megtorlásába, a másik a szó szoros, vagy átvitt értelmében vett megsemmisítésére.

És mivel pontosan tudják, hogy ez a félelem mit jelent, mert érzik a falkán belül is, ezért pontosan tudják, hogy milyen az, ha a magukfajta kaparintja a kezébe a hatalmat, így fel sem tudják azt fogni, el sem tudják képzelni, hogy a hatalom nem a diktatúrát jelenti, hanem a hatalom egyszerűen az állam működésének a feltételét jelenti, mert éppen az a lényeg, hogy a hatalom az állam kezében legyen, de azt arra használja, hogy az embereknek lehetősége legyen, azaz a hatalom éppen a liberálbolsevik eszmerendszer visszaszorítása végett szükséges, nem pedig a magukat annak vallók, vagy a megtévelyedettek egrecírozására. Ez csak egy következmény, nem cél. Ezzel szemben a liberálboslevikok esetében a nem liberálbolsevikok egrecírozása és megtörése A cél, egyebekben minden egyéb különösebb értelem nélkül, pusztán azért, hogy a falka egyeduralkodhasson.

Ebben a kontextusban nézve teljesen egyértelmű lehet bárki számára a bolsevik hatalomátvétel, annak működése és a végén diktatúrába fordulása, hiszen a liberálbolsevizmus teljesen természetes kimenetele az az abszolult diktatúra, amiben a falka egy tagja a teljes hatalmat magához ragadja, majd ezek után felfalja a "forradalom gyermekeit".

Ez a metódus nagyon jól megfigyelhető az első liberálbolsevik forradalomnál, a nagy francia terrornál, amelynél bár az ideológiák szépek voltak, valójában mind kifordításra került, majd ennek során már a félelem és a terror tartotta össze a rendszert, szépen sorban felfalva azokat, akik a változásokat szerették volna, a végére pedig önmaga groteszk torzója lett minden jelző, amit magukra aggattak. Egyszerűen a liberálbolsevizmus ha elszabadul abból ez fog következni, ha kordában akarják tartani, akkor pedig diktatúra lesz belőle, mivel semmiféle szabályozás, szerep, vagy ideolgóia nem tarthatja vissza egyetlen céljától, a destruktivitástól.

Külön érdemes megfigyelni azt a látszólag ellentétes érdekkört, hogy hogyan kapcsolódhat a liberálbolsevizmus a látszólag gondolkodó értelmiséghez, a lúzerekhez és a milliárdosokhoz, hiszen elvileg ezek teljességgel ellentétes érdekköröket és gondolkodásmódot testesítenek meg.

Nos, fontos észrevenni, hogy a csőcselék, a plebesz, a lúzerek MINDIG is vonzódtak azon (szélsőséges) ideológiákhoz, amelyek a javak újraelosztását és nekik juttatását tűzték a zászlójukra, hiszen pontosan ez az a réteg, amelynek más esélye nem lett volna sem a hatalom megízlelésére, sem valamiféle vagyon összeszedésére. Természetes azonban, hogy ezeknek az embereknek ilyen helyzetbe hozása kontraproduktív, hiszen a hatalommal csak visszaélni tudnak, a vagyonnal kezdeni semmit, tehát csak még vadabbul vesznek el és élik fel - máris látható az, ami történt bárhol, ahol az ideológia megtelepedett. Ez a "nekem jár" ideolgóiája, nem pedig a "megdolgozom érte" ideológiája.

Ehhez a XX. században bekapcsolódott egy olyan réteg, amely szintén nem szándékozik munkából élni, hanem az ügyeskedés és a munka nélküli könnyed pénzszerzésben látja a világ jobbra fordulását. Ide néha becsatlakozik egy-két idealista is, aki elhiszi, hogy a szolgáltatások értéktermtőek, avagy hogy a pénzköltés az növekedést jelent, mert sajnos, nem veszik észre, hogy amihez csatlakoznak az mit jelent: Azt a mainstream liberálbolsevik ideológiát, amiben az ilyen igehirdetők ingyen tudnak és akarnak élni, és azt akarják, hogy vagy tartsák el őket, vagy mások kárán élhessenek jól. Elég csak egy dologba belegondolni: A tőzsdei nyereség például mindenképpen veszteség valakinek, azaz a minél nagyobb tőzsdei nyereség elérése egyenértékű a másoknak minél több veszteség okozásával. Minél többen szállnak bele ebbe, annál többen vannak, akik mások vesztésére játszanak, nem pedig a saját gyarapodásuk vezérli őket. Vagyis teljesen kifordul az egész tőzsde, teljesen kifordul a vagyonosodás, nyiltan a kizsákmányolás a célja a látszólagos szabadságnak.

Ehhez pedig már csak a betetőzés az, amikor a multik, monsterek, dollár százmillirádokat kezelők is felismerik, hogy ez az ideológia számukra milyen hasznos (->Vö Lenint, Hitlert mely érdekcsoportok segítették hatalomra), hiszen ha a család, az állam lerombolódik, akkor már semmi sem állhat az útjukba, hiszen a gátlástalan szabadrablásnak, és profitszerzésnek az egyén semmiképpen sem tud ellenállni, mert ahhoz gyenge.

Ebben a kontextusban megvizsgálva pedig mindjárt érdekesebbé válnak az úgynevezett "szabadságelvű", valójában "anarchiapárti" ideológiák, hiszen:

Például a másság állandó erőltetése teljességgel értelmetlen egy olyan országban, amiben ez tényleg senkit sem érdekel. Na ilyenkor jön az erőből az orruk alá dörgölés, hogy "ezt nézzétek", igenis "kényszerítsük rá" a többséget, hogy kisebbség devianciáját nézegesse (a főútvonalon vonaglásnak a mássághoz az égvilágon semmi köze nincs), majd direkte a provokáció eredménye lesz az, hogy úgy állítják be a kérdést, mintha a többségnek a meleggekkel lenne gondja, holott egyszerűen csak azzal van gondja, hogy egy bunkó kisebbség rá akarja erőszakolni a perverzitását. Pont az a lényeg, hogy nincs jelentősége annak, hogy ez a kisebbség éppen milyen címszóval verődik össze, nem érdekes, hogy ezt most a kerékpáros maffia, vagy a b*zik akarják megcsinálni, mert éppen az a lényege egy társadalomnak, hogy a kisebbségeket tiszteletben tartja, DE AZ IS, hogy a kisebbség meg a társadalmat nem kívánja rombolni, hanem elfogadja, hogy abban kell élnie, nem pedig azt akarja, hogy az egész társadalom váljon annak a devianciának a hívévé, amit ők éppen fontosnak találnak a saját frusztrált egójuk kielégítése érdekében.

És máris látható, hogy a kör bezárult, a mainstream média """egy érdekszféra""" kezében van, a mindent eladni című fogyasztói piramis építésnek (ami tulajdonképpen nem más, mint világméretű közösségi vásárlási MLM rendszer) az érdekében, mig ugyanez az érdeke a globalizációt ellenző és támogató(!egyszerre!) kisebbségeknek, amelyek mindegyike csak saját hatalomba segítése érdekében kívánja ezeket felhasználni és kihasználni.

Ebből tehát rögtön következik az, hogy jelenleg Magyarországon csak az a két ideológia létezik, amelyben egy oldalon a liberálboslevizmus éppen vagy hat párton keresztül egymást felfalva, egymáson áttiporva igyekszik megkaparintani újra a teljehatalmat, meg a másik, ami ezzel nem ért egyet, nomeg van az, ami semmivel sem ért egyet, de azt meg hála Istennek nem kell még komolyan venni.

Normálisabb nyugati demokráciában viszont a szélsőbal és szélsőjobb eleve persona non grata, vagyis az a szűk centrum, illetve "egypárt", ami nálunk van, az van arrafelé sok pártban, formációban, civil szervezetben szétszórva, mert az próbálja lefedni a társadalmat és a fínom, nüansznyi különbségeket az ideológiák között.

Ezt pedig azért fontos leírni, hogy érthetőbb legyen az, hogy a liberálbolsevizmusnak semmi köze a liberalizmus - ez utóbbi nálunk NEM LÉTEZIK, de NEM IS LÉTEZETT, így a liberálbolsevik párt megnevezés eleve azért illik az egész úgynevezett baloldalra, mert bár a személyek változóak, de az ideológia valójában ugyanaz, tulajdonképpen mára teljesen összeomlott az, hogy bármiféle különbséget tegyenek, avagy bármiféle alternatívát mondjanak, egész létük abban nyilvánul meg, hogy mindent gyaláznak, ami nem az ő ideológiájukat isteníti, azaz diktatúrázás megy, meg terrorzás, meg cenzúrázás, meg mindent, amit a sötétben bújkáló ellenforradalomra az agit prop osztályuk rá bír zúdítani.

Pont ebből következően azonban: Akinek ez nem tetszik, annak ma már nem sok választása van, az egyszerűen kiállhat az ideolgóiája mellett, a nemzeti konzervatív szocális liberalizmus mellett példának okáért, és általában onnan látható, hogy ebből semmit nem ért egy liberálbolsevik, hogy saját szóhasználatukkal "kormánybérencez", hiszen ők saját maguk csak ennyit értenek és ennyi az értelmi képességük. Egyszerűen ők sem többek, mint a pártjaik, csak az öncélú pusztítás és fikázás marad nekik, többnyire csapatba, galeribe verődve, vagy a sz*rcsík végighúzása, hogy ellehetetlenüljön az a beszélgetés, amiből kiderülne valós énjük, lényegük, ideológiájuk.

És csak egy zárógondolat: Jól látható, hogy mekkora tévedésben van még a szélsőjobb is ezzel a kérdéssel kapcsolatban, hiszen ők ezt az egészet meg nemes egyszerűséggel "zsidózással" reagálják le, ami azért totális tévedés, mert ennek az ideológiának a lényege pont az, hogy ez általános érvényben igaz, tehát annak, hogy ebben most vannak zsidók, vagy nincsenek, vagy ők vannak többen, vagy kevesebben, annak semmi jelentősége nincs, mivel pontosan a magyarok között vannak igen sokan, akik ennek az ideológiának hódolnak és pusztítás istenéhez imádkoznak, hogy a nagy változásban majd ők is hozzájuthassanak a konchoz, amit a dörgölőzéssel érdemelnek ki. Tehát ezért fontos a liberálbolsevizmus megértése, és a destruktív működési mechanizmus felismerése, mert ahogy ez készségszinten megy, azonnal lehet látni azt, amikor működésbe lép.

És ilyenkor rendkívül fontos az, hogy nehogy valaki a zsidó szót, vagy bármely kisebbség nevét a szájára vegye, mert a liberlbolsevikok pont erre várnak, erre ugranak, mert erre már megvan a jól bejáratott "holokauszt tagadó", illetve "már megint zsidózás" történik című aduászuk, aminek természetesen nem a zsidósághoz van köze (EZT NAGYON FONTOS FELISMERNI), hanem ahhoz, hogy ezzel bármikor be lehet rekeszeni egy liberálbolsevizmust leleplező beszélgetést, avagy vitát. Vagyis nem csak az aki ezt mondja a hülye, hanem a liberálbolsevik se arról beszél, amire hivatkozik.

Ezért nem szabad ennek se felülni. ÉS ezért fontos megérteni, hogy mi az a liberálbolsevizmus.

Az nem más, mint a hagyományos értékek pusztítása és rombolása, azaz az, amikor ezeket akarják lejáratni, felszámolni, egyebkben függetlenül attól, hogy azt milyen értékrend szerint teszik. Itt pedig még fontosabb arra visszautalni, hogy nem ugyanaz az, amikor valaki a liberálbolsevizmust érdekei érdekében EXPORTÁLJA, mint az, ha él is vele.

Olyan ez, mint amikor Anglia a rabszolgákkal termelt ópiummal Kínát fosztotta ki, vagy az üveggyöngyökkel az őslakosságot, vagy amikor Amerika tüzes vizet osztogatott. Érdemes megnézni, hogy miközben ÁLLÍTÓLAG Amerika úgy él, hogy azokat a dolgokat preferálja, amiket nálunk a liberálbolsevik hívők mondogatnak, aközben valójában pontosan az ellentétét csinálja annak a határain belül, azaz rendőrállamot, borzasztóan túlszabályozott jogrendet, hatalmas hadsereget, és ellentmondást nem tűrő, kvázi egypárti diktatúrával irányítja az országot. A családot mindenhol támogatja, ahol csak lehet, a dekadenciát meg nem tűrik. Ezzel csak a gyarmatokat hülyítik és azokat, akik elvtelenül szolgálnak ki bárkit, ha ettől hasznot remélnek.

És körülbelül ennyi erről :)