Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Kissherceg Előzmény: #508942

tőzsdézem, ne higyj már ennyire naívnak... Tudom, hogy a profitról szól az élet :) Mindenben keresni kell a jót, Én pl nem dolgozom napi 8órát és ennek tudok örülni... Látszik is, hogy mennyit fórumozom, de mások szintén.

Valaki nem ebbe a világba nőtt fel, annak biztos, hogy idegenkedik. Azonban a mostani általános iskolások, már okos teloval a kezükben nőnek fel, pedig még nincsennek is 10 évesek.

Minden eszköz métely. TV is az... Azonban szerintem ritka nagy marhaság így felfogni, a rengeteg eszköznek ki kell használni az előnyeit. Én például elején nem vettem okos telokat, mert vártam,hogy a technika kiforrja magát. Most már igen korrekt csomagot kap az ember egy eszközben.

Én péládul találkoztam ismerősömmel a foursquare app miatt, mert kiderült, hogy éppen ott volt, ahova mentem. Hülyeség ez az elidegenülés is, ember habitusának kérdése az egész. Ha nem akarsz találkozni ismerősökkel, az nem az okos telefon vagy Facebook miatt van...

Céges melot teljes értékűen nem lehet elvégezni, azonban lehet gyorsítani folyamatokon... sokat.