Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Zotya32 Előzmény: #507091

A tartózkodás a "kisbüfik" voltak... én azért tartózkodtam, mert KEG-em nemrég óta van, 60-ról...

az eddigi eseményeket tudjuk, új vezetés jött, akik a látottak alapján azért úgy tűnik valóban dolgoznak, és próbálják talpra állítani a céget... így én nem éreztem jogosnak, hogy nemmel szavazzak, de igennel sem akartam, mert elvből nem fogadok el 700 milliós veszteséget... nem mintha számítana én mit gondolok :)

Szóval 3-an voltunk + Steier úr, de ő hamarabb eljött, az első szavazás után, elmondta amit szeretett volna, igen érdekesnek találtam, és úgy tűnt, hogy talán a vezetőség sem utasítja el egyből a nézeteit... remélem hasznosítani fognak belőle pár dolgot, és nem ellenségként tekintenek rá... megérné rendbe tenni a céget lehetne jövője...

2 kisbüfi volt, én 5k val és egy úr 90x ennyivel... ő régebbi keg-es tavaly is itt volt...

bár ha a phyles éveket hozzávesszük még mindig én voltam a veterán keg-es.... :))

Szóval apró lépésekkel de javul a cég a felvázoltak alapján tavaly évközben volt a forduló pont, és úgy tűnik, hogy sikerül tartani a tendenciát... kíváncsi leszek az idei negyedéves és féléves jelentésre, elméletileg tovább javuló képet kell kapni az elmondások alapján...

ahogy írtam előítélettel kezelem, de erősen elgondolkodtam, hogy a phyl-t átváltom keg-re, itt azért "termelés" folyik, van árbevétel, a phylnél meg csak apport és mutyi, meg vagyon(el)kezelés...

idővel célár a névérték....