Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Gémover

Figyelem!

Ügyész ismerősömmel beszélve elemeztük a kialakult helyzetet, ennek során a feljelentéseknél nagy hangsúlyt kell fektetni a brókerek által közölt információkra. Az ő esetükben feltétlenül fennáll a csalás lehetősége, hiszen az ügyfelek döntő többségét ők tévesztették meg kijelentéseikkel, illetve az anyagi haszonszerzés is egyértelműen megállapítható. Remélem a sok kamu bróker jelentős mértékben rába**ik erre a gigalehúzásra. Az általam is ismert brókereknek annyi köze van a pénzügyi szakmához, mint nyuszikának az atomfizikához. Milyen nagy szerencse lenne, ha ezek az emberek végre hasznos tagjai lennének a társadalomnak, nem pedig felhasználva baráti köreiket, mindössze a jutalék megszerzéseként képesek bármit belehazudni a barátok-ismerősök arcába. A magam részéről mindent elkövetek azért, hogy ezek a álszent "szakemberek" büntetőjogilag is felelősségre vonhatóak legyenek. Természetesen most mentegetőznek és menekülnek a süllyedő hajóról, mindenféle misztifikált kijelentésekkel, magukról lerázva a felelősség kérdéskörét.

Tisztelt érintettek sajnos ismét megtapasztalhattuk, hogy tisztességtelen emberek akár barátságokat is feláldozva, nyerészkedési szándékukkal ötvözve, milyen gátlástalan játszmákba mennek bele. Sajnos a hazai tapasztalatok alapján én nem ismerek olyan befektetési formát amiből akár egy forint nyereséget lehetett volna kivenni. A nyereségek elsősorban a brókereknél csapódnak le jutalék formájában, amiből aztán vidáman éldegélnek, amíg össze nem dől a piramis. Azt biztosan kijelenthetem, hogy ha még egyszer ebben az életben megtalál valamilyen bróker a szarságával biztosan beletolok az arcába és ki***szom az emeletről. Az eddig veszteségeim a nagytudású, alul iskolázott, analfabéta brókereknek köszönhetően - mára elérte a 10 millió forintot. Én eddig ennyit buktam a különböző brókernetes, quantumos, axás, befektetési arany "kib...ott nagy bizniszeken". Remélem az összes ügynök megszívja a f***t és legalább egy felfüggesztettet kapnak.