Regisztráció Elfelejtett jelszó

sötétség délben

Mr. Margin Call

Kedves Kollegák!

Hetek óta figyelem ezt a maréknyi lelkes kis csapatot akik félelmet nem ismerve adják egymásnak a jobbnál-jobb ötleteket és magyarázatokat a történtekre. Bonyolódik a cselekmény, egyre nagyobb szakértelemmel születnek a hozzászólások. Régi motoros vagyok a szakmában, de sok új ismerettel gazdagodtam általatok. Pl megtudtam, hogy a "lebegő" az egy mumushoz hasonló rém, amivel a gyerekeket is halálra lehet rémíteni.... Ha nem eszed meg a főzeléket Jancsika szólunk a lebegőnek és elviszi a zsebpénzed!.... A szakmai hozzáértésen kívül fel felüti a fejét a hamisíthatattlan magyar virtus..... amíg ment a szekér azt sem tudtátok, hogy csimpaszkodjatok fel rá..... szerveztétek a szomszédokat, ismerősöket.... aztán valami elromlott... ami ebben az üzletágban hamar megtörténik, de ezt nyílván Ti is tudjátok.... hiszen kellő körültekintés után, mérlegelve a lehetséges kockázatokat csaptatok bele..... de akkor hirtelen jött a gonosz quantum..... és szólt a lebegőnek, hogy segítsen.... és huss..... volt pénz nincs pénz..... Máris lehet keresni a hibást.... A quantum, a tada, a bank, az előadó, a közvetítő..... a szomszéd.... a upc aki a netet adta ehhez a galád tetthez.... mindenki.... csak Ti nem hibáztatok.....

Egy dolgot mindenki tud aki a szakmához bármit is konyít..... csak úgy látom Nektek nem esik le a tantusz.... pénzt ellopni csak az tud akinél a pénz van..... tegye fel a kezét aki tudja, hogy hova kellett utalni a pénzt és most ki ül a megmaradt dollárokon? jól van...ügyes... és most az tegye fel aki tudja, hogy mit érdemel az a cég aki nem köti ki a kereskedést a piacra hanem házon belűl kereskedik.....? úgy van... amit az ügyfelek elbuknak azt ő teszi zsebre...az pedig nem a Quantum.... na gyerekek... rossz hírem van... Nincs minden nap karácsony. Aki biztosra akar menni... nyisson számlát az OTP-nél.