Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

rbbj11 Előzmény: #502507

nincs türelmem és időm se már mindent elolvasni és reagálni, nekem sajnos nincs annyi szabadidőm mint neked. ;)

De:

"[__AT__]: "Ki mondta, hogy kapsz? "

Te:

"Ugyanis van olyan, hogy nem kérsz fizetést és csak osztalékért és nyereségért végzed az ügyvezetői feladatokat. Bizony, ez is gyakori. Nem tudtad?""

Látod, erről beszéltem. Szőrszálhasogatsz. De a példa kedvéért, pontosítok. Bár ez csak stilisztika, mindenkinek egyértelmű volt a tartalom.

Ugyanis van olyan, hogy nem kapsz fizetést, és csak az osztalékért végzed. Értsd alatta, nem kapsz semmit, csak év végén felveszel osztalékot egy összegben a nyereségből.

Engem nem érint és nem is érdekel a kül. egyéni vállalkozások formája, csak Kft, Zrt, Nyrt. A többihez nem is értek, de sose állítottam, hogy értek hozzá. Sőt, az utóbbi háromhoz is csak olyan szinten értek, amennyire muszáj, mert én nem foglalkozom minden apró-cseprő üggyel, erre van a könyvelő, adószakértő stb.

Mindez persze nem azt jelenti, hogy a fenti példámnak megfelelően nem lehetne minden szőrszálhasogatásodat helyre tenni, ahogy eddig is próbálkoztam vele, de hát szélmalom harc.

Észrevetted, h. aki eddig vette a fáradtságot, h. leálljon veled vitázni, mindig vég nélküli szélmalomharc lett belőle? Még sose olvastam tőled olyat, h. igen xy, valóban én tévedtem, vagy valóban én értelmeztem rosszul stb.