Re: nincs cím
Előzmény: #502484"Ki mondta, hogy kapsz? "
Te:
"Ugyanis van olyan, hogy nem kérsz fizetést és csak osztalékért és nyereségért végzed az ügyvezetői feladatokat. Bizony, ez is gyakori. Nem tudtad?"
*
"Még mindig nem érted, hogy lehetsz ügyvezető és tulaj egyben?"
Én? Te nem érted, hogy mi az, hogy vállalkozó, cégvezető, ügyvezető, tulajdonos :) Én bátorkodtam megemlíteni, hogy még zrt is állhat egy személyből (tulajdonos), aki minden feladatot ellát.
"az osztalék miből lesz, ha nem a nyereségből????!!!"
Nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar. A nyereségből nem feltétlenül lesz osztalék, és nem csak nyereséges évben lehet osztalékot kifizetni, de persze lehet, hogy ezzel is újat mondok neked :) EVA cég esetében meg méginkább másképpen van a felvehető pénz meg az osztalék kérdése, de ez még ráadásul attól is függ, hogy milyen a cégformád. Egyéb kérdés? :)
"Mindjárt megmagyarázod, h. én magam is rosszul ismerem a saját pozícióm, bexarás! :DDD"
Nem tudom, hogy mi a pozíciód, de hogy nem érted amiről beszélsz, az biztos.
Ami engem különösképpen nem zavar, de adott esetben igen komoly problémáid lehetnek belőle, mert pont ez ügyben az elmúlt években többször változott a GT és ha nem jól követted le, akkor nagyon kemény problémáid lehetnek még ebből. De nekem mindegy, nem az én életem, nem az én pénzem, elmondtam, szóltam, ennyi.