Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Előzmény: #502478

Ugrál a fene több cégben. Mondom hogy totálisan kevered a cégvezetés és a cégtulajdonos kifejezést, főleg azok után, hogy még ki is hangsúlyoztam, hogy van, amiben nincs közöm a cégvezetéshez. Ott meg mégis mit ugrálnék? :)

*

Azt írtam, hogy majd ha sikeres leszel (zárójel: Nem azt, hogy nem vagy az, hanem azt, hogy amikor majd nem csak azt hiszed, hanem tényleg az leszel), akkor megérted azt, amit írtam. Addig meg csak önigazolsz :) Nagy különbség.

*

Mint már többször írtam (sőt ma már te is megjegyezted) én nagyon gyorsan gépelek, tehát számomra ezek a válaszok egészen rövid időt vesznek igénybe, közben pedig tudom az összes többi ügyet intézni. Egyebekben külön leírtam neked azt, hogy fogalmad sincs a "szabadidő" és a "szabadság" közötti fogalmak közötti különbségről, hiszen én azt írtam, hogy pont azért kell a gép előtt ülnöm, mert figyelnem kell az ügyekre, de természetesen közben "ráérek" ilyen dolgokra is. És most meg foglak lepni, közben más forumokat is olvasgatok, híreket, Portfoliót, oszt természetesen belefér az időmbe, hiszen ennél sokkal több dolgot kell tudnom általában szimultán csinálni. Viszont pont a fától az erdőt nem látod: Nézzed vissza, hogy a hétvégéken kívül mennyiszer nem jelentkeztem be az elmúlt években. Próbáljad ennek alapján megérteni, hogy mit írtam: Az a fajta "szabadság", amit te annak hiszel, az nem létezik, mert nem engedhetem meg magamnak. Az egy más kérdés, ahogy írtam, hogy egy másfajta életsítlust igen, tehát akár az öncélú billentyűzet koptatást, de ez nem azt jelenti, hogy ráérek.

Ma egyszerűbb napom volt, kevés telefonnal, kevés folyamatban lévő ügy intézésével, csak két szerződéssel foglalkoztam kettő cégben, mert nem volt másra szükség. Azért ha mennek a cégek, akkor azért nem kell bennük reggeltől estig gürizni, de hogy egy napig ne nézzek rájuk... hát az egészen elképzelhetetlen.

Az meg, hogy még egyet felvegyek, vagy még egybe belemenjek, nem, köszönöm nem, elég ennyi, még sok is.