Re: SWAP mentes brókercég
ChyberBoB Előzmény: #501959Jogosan gyanakodhatsz, mivel véleményem szerint sincsen jó és megbízható brókercég, csak kevésbé rossz. A tadánál én semmilyen problémát nem látok, ami jelen pillanatban folyik, az az egymásra mutogatás, az ügyfelek a qxxl-nél vagy más mam számlákat kezelő cégenél nehezen fogadják el azt a kockázatot, amivel legmerészebb álmaikban sem mertek volna beletörődni, hogy az életük munkáját elveszíthetik. Ez is a kockázatkezelés hiányát bizonyítja, én biztosan nem tettem volna ki annyi pénzt, aminek az elvesztése veszélybe sodorná az egzisztenciámat.
A cégek nem vállalják a felelősséget, ezért mint az ügyfelek, ők is bűnbakot keresnek és találnak is, mert az itt van bőven, még egy indikátor is lehet hibás, ha az illető ember nem képes a tetteivel elszámolni. Már két éve kereskedek ott és soha semmilyen gondom nem volt velük.
Ha veszítek a piacon, mondhatnám én is, hogy ők voltak a hibásak, mert pont amikor nyitottam a pozíciómat nem jól működött a szerverük és ezért... bla-bla-bla. És kit érdekel?
Én akartam ott kereskedni, akkor és azzal amivel tettem, és ha keresek a tréddel akkor biztosan nem emlékeztem volna arra, hogy a szerverük éppen nem működött a tőle telhető legjobban. Érted mit akarok mondani?
Jogilag ki volt a ludas, azt meg majdnem a pénz fogja eldönteni, kinek futja jobb ügyvédre, vagy ügyvédekre. Elvégre, nálunk is jogszolgáltatás van, nem igazságszolgáltatás!