Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: Orbán: a politikai feltételek zsarolásként értelmezhetők

Rozsdáskilincs Előzmény: #501645

Vasárnap van unatkozunk. Ne vedd tanácsnak, csak véleménynek, ha már ez téma elmondhatom a magamét. Azt hiszem te az a fajta vagy aki túlságosan szigorú feltételeket szabsz az életben önmagadnak. Így a lehetséges társadat is alaposan korlátozod. Megfosztva magad attól amire ösztönösen vágyik az ember. A hiány meg ugye frusztrációhoz vezet. Lazábbra kell venni a figurát, had folyjon az élet a maga útján. Sem a világ sem az ember benne nem tökéletes, szvsz így kár is azt keresni ami nincs. A világ nagyon megváltozott a szüleink házasodási szokásai a múlté. Ma a házasságok 2/3 felbomlik párév után. Nem csak gazdaságot liberalizálták a párkapcsolatokban is jelen van. Messzire vezet a dolog. Van egy filmje Jim Cerry-nek, én magam nem bírom a fickót komplett idióta, ami szerintem egyáltalán nem vicces. De mégis úgy esett, egyik fiam elhívott magával megnézni. Mivel a fiam szereti így akkor gondolkodás nélkül én is szerettem:-) Nézd meg ha teheted. A címe "az igen ember". Más mint a többi filmje, ennek van mondandója.