Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Orbán: a politikai feltételek zsarolásként értelmezhetők

Euroman Előzmény: #501643

nem konkréten Rád gondoltam, mivel egyrészt nem ismerem a családi viszonyaidat, másrészt nincs jogom senki fölött ítélkezni. Én azt tudom, hogy a nagyszüleim 1930 körül házasodtak, és halálukig együtt voltak (kb. 55 évet), a szüleim 1959-ben házasodtak, és a mai napig boldogan élnek együtt, bár közel a 80-hoz évek óta mindketten súlyos betegek (agyinfaktus, inoperábilis szívbetegség. jóindulatú bőrdaganatok stb.)...számomra ez a minta, ez szimpatikus....semmi vallási oka nincs döntésemnek, nem vagyok bigott vallásos, viszont az élet úgy alakult, hogy sem én nem találtam olyan nőt, akivel egy életet leéltem volna, és családot alapítottam volna, és a jelek szerint engem talált senki erre alkalmasnak. A rendezett családi viszonyok nélküli "gyerekcsinálás" nálam ismeretlen fogalom. A dolgok jelenlegi állása szerint, hogy szüleim ketten élnek egy közalkalmazotti nyugdíjból, és az én első és eddigi egyetlen munkahelyem közel 20 évi munkaviszony után idén valószínűleg megszűnik, ezt nem is bánom.