Re: nincs cím
vito54 Előzmény: #501277Látod megint te személyeskedsz. Párszor már leírtam itt, hogy nem vagyok büszke rá, hogy belementem ebbe, de perpill abszolút nem erről megy a téma.
Csak hogy képben legyél, mert látom a visszaolvasás továbbra sem megy:
Egyik fórumtárs nehezményezte, hogy a tadawul a quantum alól kivéve a számlákat önhatalmúlag zárta is a pozikat, ahelyett, hogy a pénz tulajdonosaira, azaz ránk bízta volna, hogy akarjuk-e realizálni rögtön a veszteséget, avagy nem. ENNYI!!!
Én ezzel egyet értettem, erre jöttek az okoskodók, belekeverve mindenfélét, összevissza hápogva, hogy köszönjük meg, hogy nem nullás a számla stbstb. Aztán jöttél te is, kb az utcáról estél be, azt se tudod miről van szó, csak okoskodsz, bírálsz, most meg már minősítesz is teljesen ismeretlenül. Remélem így már érted. Ennél világosabban tényleg nem tudom elmagyarázni és ha visszaolvasol az összes hozzászólásom erről szól tegnap este óta, ugyanis folyamatosan érkeztek a hozzád hasonló belehápogók, akiknek fingjuk nem volt arról, hogy mi az alapprobléma, csak szajkózták a megszokott rigmusokat. Ebbe a sorba álltál be te is, teljesen feleslegesen.