Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

anti-qxxl Előzmény: #499594

Nem a domainnév beszéltem (amit egy regisztrátor jegyez be bárhol a világon), hanem arról hogy 6-án a honlap maga (az az IP cím amire a domainnév mutat) egy magyar tárhelyszolgáltatónál, a monster media kft-nél volt. Miután ezt beírtam, másnap a honlap átkerült egy svájci szerverre.

Vajon miért volt ez ilyen sürgős ha nem azért hogy elrejthessék a Mo-ra vezető nyomokat? Csak nem azért mert Új-zélandon semmi sincs, hanem teljes egészében Mo-on működik a cég, de az offshore cégen keresztül kibújva a PSZÁF és a többi hatóság alól?

"a Q-xxl idáig juthatott az a Perfecto FX nél meg se történhet, mert egészen egyszerűen más rendszeren alapul a befektetés és ha látsz egy 20-30% mínuszt, megszünteted a számlád! "

A quantumnál is azt hitték sokan. Aztán tévedtek.

"Bízok benne, hogy sikerül Neked is kártérítést kapnod "

Az jó lenne, de mivel nem fektettem be a quantumba, sajnos ennek kicsi a valószínűsége.

Kérdés hogy mi vitt rá téged erre a hosszú PR hozzászólásra? Te vagy az egyik üzemeltetője a Perfecto-nak?

Lehet hogy ez a cég nem fog becsődölni, de nekem gyanús hogy miért is tüntették el ennyire sietve a magyar szerverre utaló nyomokat.