Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

negyvenentúl Előzmény: #499533

Kedves Anti-qxxl!

Levelem nem csak Neked, de sok más fórumozó társunknak is szól. Az elmúlt heti tragédiát először én sem akartam elhinni, majd szépen lassan beigazolódott, az amitől mindenki retteget a hétvégi levelük után. A bátyám hívott rémülten, akinek április óta volt alfa számlája és magából kikelve üvöltötte, hogy becsapták a Q –xxl nél, és a befektetése nagy része eltünt. Ez két szempontból is szörnyű: 1,mert a bátyám rengeteget vesztett, 2, mert az örökségünk ráeső részét fektette be. Ez az összeg 20.000 USD felett volt. Számomra az a megdöbbentő, hogy a csalók mindig megtalálják a legújabb módját annak, hogy elvegyék az emberek pénzét. Lássuk be, ez nekik sikerült, így egy fondorlatos, ámde gerinctelen csellel elfüstölték mások pénzét. De bízzunk benne, hogy bűnhődni fognak!!!

Az én vonatkozásom egyszerűbb ebben a történetben. Nem fektettem be, mert eleve visszatetszést váltott ki belőlem, hogy egy „komolynak” hitt befektetési terméket miért értékesítenek MLM ben!? Valamint a céges háttér eleve gyanús volt és a tőkevédelmet csak a cég garantálta, a mi a POA ban se volt benne! A MAM rendszerről, + költségekről és a balance alapú elszámolásról, valamint az ízléstelen weboldalról nem is beszélnék… Így én nem hoztam át a befektetésemet attól a privát alapkezelőtől (hedge fund), akinél másfél éve volt a pénzem, évi 18-21 % ért. Szeptemberben egy angol oldalon találkoztam a Perfecto FX kezelt számlás szolgáltatóval. Részletesen megvizsgáltam a befektetési lehetőséget és amely tulajdonság gyanús volt , vagy nem tetszett a Qxxl nél, az itt a Perfecto FX nél szimpatikus volt. A cég múltjáról mindenki azt hiszi el amit akar, magánügye. Én tisztában vagyok vele, hogy elég sok privát alapkezelő van, tudom, mert én is egy ilyennél voltam. Az is természetes szerintem, hogy ha adottak a technikai feltételek és van egy jól működő rendszer azt a nagyobb profit szerzése érdekében mindenki számára elérhetővé teszik. A céges háttér leellenőrzése után ( svájcban is informálódtam a cég után…) megvizsgáltam az ajánlatukat. Svájci bankbiztonság, sikerdíj alapú elszámolás és ami kifejezetten fontos, hogy a Dukascopy szerződésben garantálja, hogy minden pozíciót a nyitáskor azonnal, közvetlenül a számlákra allokálnak, így akármikor megszüntethetem a számlám és a tőkevédelmet a svájci bank is garantálja! Decemberben befektettem. Azóta kb. 13% ot teljesített a Premium számla.

Amiért beírok most ide az nem más, mert utánanéztem a posztolásaidnak. Minden infó érdekel, ami a befektetés körül zajlik! Leellenőriztem a tárhelyet is. Online téren tevékenykedő ismerőseimet is megkértem, hogy segítsenek. Ennek eredménye, hogy 2011 április 4. én regisztrálták Svájcban a domaint és amit Te láttál, az nem más, mint egy hosszabbítás volt. Találtam másik oldalakat, ahol ez világosan kitűnik:

http://www.ip-adress.com/whois/perfectofx.com

http://stuffgate.com/perfectofx.com

Ott a bejegyzés, valamint a hosszabbítás dátuma is. Örülök, hogy ilyen alapos vagy, magamtól nem gondoltam volna erre- apróságnak tartom, de jó hogy tisztázódott. A jutalékról annyit, hogy 1 szintű ajánlási rendszer van, ami lássuk be igen csekély egy MLM hálózattal szemben. Ilyen szintű jutalék rendszer a hazánkban közkedvelt OTP nél is van, ha valakit behozol hozzájuk! Ez vonatkozik a szobafestőtől a brókerig. Ami meg a hozamokat illeti, szerintem most is hozzák a korábbi eredményeket, de az bizonyára Te sem kérdőjelezed meg, sosincs 2 egyforma hóna/ év, így én nem aggódok. Remélem, Decemberben büszkén tudom mondani, hogy megvan a 30-40%!

Ami a Quantum-xxl t illeti, bízok benne, hogy minél hamarabb elkapják a tetteseket és valamilyen kárenyhítésben részesülnek a károsultak- köztük a bátyám is és Te is. Ezt őszintén remélem. Azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy nem minden cég hamis és korrupt. Ha karambolozok egy autó hibájából nem térek át biciklire és nem hibáztatom az össze autót-hibákat keresve- hanem leszűröm a konzekvenciát és alaposabban választok legközelebb! Abból indulj ki, hogy ami miatt a Q-xxl idáig juthatott az a Perfecto FX nél meg se történhet, mert egészen egyszerűen más rendszeren alapul a befektetés és ha látsz egy 20-30% mínuszt, megszünteted a számlád! Bízok benne, hogy sikerül Neked is kártérítést kapnod és bíztatlak arra, hogy továbbra is ilyen alapossággal nézz utána az életben mindennek!

Üdv