Re: nincs cím
webster Előzmény: #499248Nekem is ez volt!
A másik topicban sokaknak.
3. Unless expressly requested in writing by the Client, the Attorney shall not however be authorized to effect any payments or to withdraw any assets of the Client deposited with TADAWUL FX LTD, except as required to perform the authorized prerogatives as hereinabove. Within the trading interval period (commences on the 12th of October 2011 and ends on 31st of December 2012) the Client is authorized to process any deposits or withdrawals only in the event of closing trading positions. Trading positions are expected to be closed on 2-5 occasions per each quarter, on the execution of which the Attorney will promptly inform the client via e-mail. The Client may place a deposit or make a withdrawal within a time period of 3 days following the receipt of the e-mail. In the event that the Client does not request to deposit or withdraw, he will automatically participate in the next trading period.
Ez azt mondja, hogy csak akkor lehet tőkét elhelyezni és visszarendelni ha minden kötés le van zárva. Minden negyedévben 2-5 alkalom van, amikor a számlakezelő tájékoztatja az ügyfelet emailben erről. Három nap áll rendelkezésre, hogy az ügyfél pénzt helyezzen el vagy visszautaljon. Ha ebben a három napban nem rendeli vissza a pénzt, akkor automatikusan részt vesz a következő kereskedési periódusban!
Vagyis ha nem jön email, akkor nem lehet kivenni a pénzt.
Ha befizetés után ráteszik a MAM számlára az annyit jelent, hogy nincs nyitott kötés.
Volt nyitott kötés! Ennek ellenére engedte ki és befizetni a pénzeket!
Mint utólag kiderült ezt a pontot a Tada egyik irányba sem tartotta be!
Ha ez a pont nem lett volna benne a POA-ban, akkor felmerülhetett volna, hogy nyitott kötésekbe kerül bele a pénzem, de így félrevezetett a POA és mivel azt a Tadanak küldtem, így engem a Tada is!
Szóval nekem van gondom a Tadaval is!
Én egy szarházi, sumák brigádnak tartom őket is!
Sok pénzt kerestek ezekkel a számlákkal, ezért hagyták őket jó ideig működni.
Az hogy ezt meglépték a Quantumnál az nem azért volt, mert annyira becsületesek csak a február 14.-ei számla bukás után, ez az előre figyelmeztetem a Quantumot jobban hangzik!
Szép csendben dörzsölte a kezét, mikor áramlottak be a milliók a Quantumból, annak ellenére, hogy már az elején látta, hogy mire megy ki a játék!