Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: Régiek

bukta Előzmény: #497899

Én nem károgok, nem sírok, siratom a pénzemet. Ez nekem vésztartalék volt, most erősen át kell strukturálnom az életemet de...

Ha jól sejtem /bár nem vagyok régi/ ez a "robotosok" fóruma, tehát erről ennyit.

Minden bizonnyal mindenki szívesen vesz jó és építő jellegű tanácsot és hozzá szólást ami esetleg rajtunk "quantum robotosokon" segít. Megveretés, fenyegetés semmire se jó.

Ha van itt jogász, hozzá szólhatna, vagy ha van valakinek fellelhető jogásza, besegíthetne, hát ha valami pénzt vissza kaphatunk, de elsősorban más máshol nem sétáll beléjük.

Ahogy itt le lett írva, ha ezt valaki maga akarja csinálni, akkor ez lenne az élete és se más munka, se család. Ezért hát sokan úgy gondolják, hogy valamivel kisebb hozamért cserébe inkább robotra bízzák ezt a játékot.

Ennyi. Amennyire én ismerem /nem nagyon/ itt nincs nagytőkés aki veszít. Ez játék az árfolyamok között. Ez nem részvénypiac, aminél ahhoz hogy én nyerjek, valakinek veszítenie kell.

Tehát vagy itt, vagy egy másik társfórumon el lehetne indítani egy együtt gondolkozást, hogyan lehetne megtalálni és felelősségre vonni azokat akik ezt csinálták, akár szándékosan csaltak, akár azért mert qrvára nem értettek hozzá, aztán rájöttek, hogy szopás van, de akkor már inkább mentették a maguk bőrét és próbáltak mindent kiszedni ebből amit még lehetett.

Mondjuk az számomra kérdés, hogy a tada miért fizetett ki a quantum kérésére olyan összegeket, amik nem is léteztek, mert ha itt mindenki 60-70% bukóban volt akkor hol van az a minusz, amit azoknak fizettek ki akik még a zakó előtt kivonták a pénzüket?

Továbbra is valamiért az az érzésem, hogy a tada a bennmaradókkal fizettette meg a quantum veszteségét és nem mi voltunk ekkora bukóban.