Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólás

Ibiza

- mindenkinek más és más a kockázatvállaló képessége.. a munkával keresett pénzt másképp kezelik emberek mint pl egy örökséget vagy egy egyszeri üzletből származó nyereséget..

- sok ember türelmetlen..most akar és azonnal mindent..persze..fiatalon kell ferrari nem 50évesen..ezzel sincs gond..

- az idősebbek már tapasztaltak..sokat aggódnak az energiájuk is kevesebb... ha fiatalnak elmegy pénze visszakeresheti..

- én ..nem szeretem az olyan dolgokat aminek a működését nem látom át illetve nem tudom befolyásolni-ellenőrizni a működési irányát..az eredményt

DE ettől még működhet.. én még nem találkoztam vele..sokan hívnak tuti üzlettel.. tudom jól nem szólna ha tényleg tuti lenne az üzlet..főleg nem csak úgy ismeretlenül telefonlista alapján..általában megkérdezem mekkora pénzzel van benne..

-azt sem szeretem ha valaki lapít ha jól megy valami majd azonnal odaszalad károgni ha megbicsaklik a dolog.

a lényeg felnőtt emberek vannak önállő döntéssel.. ha kérdeznek rutinosabb versenyzőket akkor csupán a véleménnyilvánítás a maximum.. a döntés ódiuma a befektetőé..