Hozzászólás
RapidFXNah megjöttem én is! :-)
Kezdhetném azzal, hogy „én megmondtam…”, de ezt már mások megtették.
Tucatszor kifejtettem itt a fórumon, hogy mik a veszélyei az ilyen qxxl féle cégeknek, de senki (vagy csak nagyon kevesen) hallgattak rám.
Feltettem azt a kérdést is többször, hogy mi van a tőkevédelemmel?
Most majd kiderül, hogy a Hong-Kong-i cég kártalanítja-e az ügyfeleket?
Megsúgom előre: NEM fogja!
Hivatkoznak majd mindenre, hogy ők nem is hibásak ez a gonosz Tadawulfx mindennek az oka…
Meg ők csak szoftveres védelmet alkalmaztak arról ők nem tehetnek, hogy ez a csúf brókercég bezárt minden kötést ami mínuszban volt!
De ott a bibi, hogy ők ezt a befektetést így tukmálták (bocsi, ajánlották) mindenkinek!
70%-os TŐKEVÉDELEM
Na most ezt be kéne váltani. De ott a hiba az ilyen garanciáknál, amikor be kell váltani…
Itt a remek példa: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002670644239 valaki megmondhatná ennek az úriembernek is, hogy vége a Tőkevédett Befektetésnek, nem kell tovább keresni a hozamokat… :-D
Lelki szemeim előtt már körvonalazódik a következő napok eseményei:
Talán most majd páran magukba néznek és lesül a képükről a bőr, amikor jön a szomszéd Juci néni meg a távoli unokatestvér, hogy
- Hát elégett a pénz amit betettünk a forexre Józsikám!
- De hát én csak ajánlottam ezt a qxxl csoda céget én nem tudtam, hogy ez is lehetséges! Elveszett a megtakarítás, hát nagyon sajnálom, majd megkérdezem a felettes partnerem, hátha ő ismeri kik is csinálták ezt az egész csalást, többet sajnos nem tudok tenni…
Ez a helyzet fog most százszor megismétlődni!
Persze lehetnék most kárörvendő és ismételgethetném, hogy én ezt előre láttam és szóltam rengetegszer. Inkább nem teszem, megértem, amit most éreznek nagyon sokan és csak annyit teszek hozzá, hogy inkább keressétek meg a „felső vezetést” és próbáljátok meg jogi úton visszaszerezni a pénzeteket, hiszen ők eltették havonta a pluszos kereskedések után a 40-50%-ot!!!