Re: nincs cím
Shortosgyula Előzmény: #496301A MAM számlán mindig is látszott minden kötés, minden lebegő mínusz.
Ismerek olyat aki az alapítók között van és kaptam lehetőséget tőle hogy belenézhessek a teljes MAM számlába de ez még az indulás utáni első pár hónapban volt. Akkor nem érdekelt, nem éltem vele.
A botrány kirobbanásakor, januárban megkerestem az ismerősömet azzal, hogy megoldhatnánk ezt a problémát de akkor már nem engedtek a MAM -ba betekintést (most látszik hogy a botrány nem alaptalanul pattant ki, januárban nem sok kellett a számla teljes nullázásához).
A mostani szituáció, azaz a nyitott pozikat leosztja a broker az alszámlákra egyértelműen lehetetlen igazságosan. Viszont ezért nem a broker a hibás hanem a quantum aki kamikáze - jellegű kereskedést folytatott eddig is.
Elrejtették az ügyfelek elől az alapvetően hibás szisztémát, ami bármikor a teljes pénzállomány elvesztésének kockázatát magában hordozza.
Én is és minden barátom , kollégám akik kézzel kereskedünk nem hagyunk nyitva lebegő mínuszos pozíciókat hanem ha fordul a trend, ELŐRE meghatározott helyen STOPPAL zárjuk a pozíciót, egy tréden ELŐRE MEGHATÁROZOTT összeget elbukva.
Sosem fordulhat elő egy ilyen szituáció mint most itt.