Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: Tíz évig írta könyvét a magyar zsidóságról Komoróczy Géza

matgab Előzmény: #496065

Ez a Szigeti...! Óriási ez az írás, gyakorlatilag egy tanulmány, amit be kellene mutatni az ifjúságnak! Így ír egy olyan ember, aki a magyar szavakat használja - na jó néha egy egy szó erejéig angol szavak is előfordulnak benne- de nem magyar nyelven ír.

Kb. olyan érzésem volt, mint egy számítástechnikai szakkönyv olvasása közben. Értem én az egyes szavakat, amiket használ, még a mondatokban lévő funkciójukat is látom -alany, állítmány tárgy stb.- csak épp az egész írás egy nagy zagyvaság... Legalábbis az a 3 oldal ameddig végig bírtam olvasni. Tudom miről akar írni, de valahogy olyan se füle se farka, hol a kiadó kísérőszövegét mazsolázza, amit vegyít magával a művel való kritikával.

Természetesen (mármint a liberálisoknál természetesen) már az első oldalon megjelenik a naturális szexualitás nyílt kendőzetlen burjánzása, aminek aztán tényleg semmi köze nincs a könyvhöz, de a liberálisoknál megszoktuk, hogy egy kis szexet mindig bele kell keverni mindenbe, mert így fel lehet talán kelteni az olvasó amúgy már az 1. oldalon lankadó figyelmét, másrészt meg addig is lehet rombolgatni a konzervatív értékeket.

Szóval köszönjük , hogy felhívtad figyelmünket eme velős írásra!

Ja, Szigeti Csaba irodalomtörténész alatt azt a krapekot értsük, aki nyíltan bevallotta önmagáról, hogy szabadkőműves?

http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_szabadk%C5%91m%C5%B1vesek_list%C3%A1ja

Ja, akkor nincs is több kérdésem...