Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Formerplayer Előzmény: #491498

Sajnálom, nem hiszek ebben az ugri-bugriban...Ha neked ez működik, kövesd, de 100 és 1000 más sikeres és eredményes stratégia létezhet,létezik. Ezek a szintek nekem hasra ütés szerűek, a miért pont ott és akkor kérdése örökké felmerülhet.10 évvel ezelőtt próbáltam valami hasonlót, az lett a vége, hogy egy OTP 3-szorozódásból meg tudtam fogni vagy 30%-ot, mert a stoppok pont ott és akkor aktiválódtak, ahonnan jött a fordulat. A tranzakciós költségek meg lezabálták a nyerőt..Úgyhogy, no, thanks.

Az E-Star-nál ráadásul nekem ez nem működik. Több tízezer darabot itt nem lehet így forgatni, igazából nagyon meg sem éri addig az ugri-bugrit, amíg a fundák rendben vannak...Mire nyilvánvaló lett, hogy a management elkúrta, nem kicsit, nagyon, már benne voltunk a spirálban...Mivel ház,kocsi, cég hitelmentes, ráérek kiülni, ha 2 év, hát 2 év. Gondolkodtam én is a kiszálláson egy párszor, de arra jutottam: úgysem tudnám elkapni az alját, s ha fordulni fog, azt gyorsan fogja tenni....Az új vezetés beleállt a cég(újjá)építésbe, látom, hogy hol szúrták el, látom, hogy mire kell vigyázniuk és melyek a még most is meglévő erős kockázatok.

Buy and hold van, hát Istenem, az idei házvásárlást elhalasztottam, majd 2-3 múlva...De ettől még jól érzem magam a bőrömben, s semmiképp sem tartom magam lúzernek.....A mondat végén majd ott lesz a pont, ha végleg kiszálltam, az pedig nem most lesz...Nehéz menet lesz, nem is kell mindennap a monitort bámulni, de a lassan 1 milliósra hízó közkézhányad mellett egy fél év múlva már újra a legnépszerűbb befektetés lesz ez a papír, s sokan fognak szentségelni, hogy miért nem vásároltak be 3-4000 körül....

Feltéve, ha meglesz a finanszírozás...Én alapvetően optimista vagyok..-:)