Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ricsi Előzmény: #491476

Kár hogy félreértetted,megpróbálom máshogy, bár már blogban, és sokfelé is leírtam.

Veszel 10K-n, célár 12K. Ha esik, 8K-n eladod a felét, a másik felével 12K-n nullán vagy. Nem nyertél, nem vesztettél, majd jön a következő vonat. Ha viszont esik tovább, akkor 6K-n eladod a másik felét, és raksz egy csúszó stop-ot 1000 pontra. Az átlag eladási árad 7K (8000+6000)/2. Ha innen fordul az árfolyam, akkor nem csináltál semmit, mert 7K-n adtál, és 7K-n veszed vissza. De ha esik tovább, mint jelen esetben (nem figyelem a papírt, lehet, más volt a mozgása), akkor mondjuk leesik 3K-ra, a csúszód 4K-n van. Ha fordul, visszaveszed, tehát eladtad 7K-n, visszaveszed 4K-n, kerestél rv-nként 3000 pontot.

Ha ezt nem érted, és szerinted helyes 10K-s rv-ben ülni 3K-s áron, akkor tényleg nem érted ezt az egészet. És ez nem bántás, ne annak vedd. De veszteséges pozik kezelési terve nélkül (amit leírtam, csak 1 a sok közül, de én ezt csinálom) felesleges tőzsdézni. Sokan simán stoppolnak, és benyelik a vesztőt. De csak ülni és nézni a veszteség növekedését....

Ezért mondtam, mindenképpen lúzer, aki tartotta végig a teljes pakkját. És én nem rád, vagy bárki másra gondoltam, semmi bajom sem veled, sem senki mással. És kérlek, ne is vedd személyesnek, ha én ilyesmit írok. Ha személyeskedni akarnék, akkor konkrétan foglak név szerint emlegetni.