Re: nincs cím
zeeh_ Előzmény: #488644Q4 beszédes lehet, de BCS korábbi mondatával kapcsolatban erős fenntartásaim vannak.
"Balázs Csaba tavaly szeptemberben egy interjú keretében azt nyilatkozta a Portfolio.hu-nak, hogy 2012-ben a cég már bőven nyereségessé válhat, a Sziget nélkül is."
Mi is termelhet nyereséget a Szigeten kívül? (Már ha a Sziget egyáltalán nyereséges és a Maseratis pluszra hozza ki a végét papíron.)
Est lapok + Exit.
Ezektől én vastag nyereséget nem várnék. Főleg nem annyit, amiből áprilisban visszafizethetik a hitelt Totyáéknak, hogy a Szigetet ne vigye a bank.
A beapportált román,bolgár csúcsmagazinok nekem meg elég büdösnek tűnnek ahhoz, hogy azokból bármilyen nyerő is jöjjön, főleg azon lista alapján, amelyen az szerepelt tavaly, hogy mely szállítónak mennyivel tartoznak. Ott volt egy érdekes sor az import magazinokra vonatkozóan.
De valami lesz itt nemsokára, áprilisban kell fizetni és a közel 13 millió új papír is akkor kerül a BÉT-re bevezetésre nagyjából szerintem, ebben az időzítés az érdekes. Valami lehet itt még talán, amit még nem tudunk, de majd kiderül. Ettől függetlenül béka feneke alatti ár lesz, ha a szállítók elkezdik önteni.