Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #488594

gyerekkoromban levittek falura nyaralni..elvittek az ottani srácok a halastavak túlfolyóira (kanálisok) horgászni.. dugó-libatollas úszóval..sokszor csak gombostű horoggal.. compót kárászt, vörösszárnyút fogtunk meg naphalat,sügeret.. életemben nem horgásztam olyan jókat.. csodálatos volt ott a természet..néha láttunk csukát pontyot úszni.. nagy élmény volt.

Volt egy természetes tó is ami soxáz éves volt..ott pedig kassal halásztunk..kettő húzta a kast a vízben kettő meg kerített ha koppant akkor kivettük..néha hatalmas kecskebéka vagy teknős volt benne.. kis kárászokatr vörösszárnyúakat..és nagy csíkhalakat fogtunk.. a parton megcsináltuk tüzön nyárson..a többit macskának.. a compókat mindig visszaengedtem.. a mai napig is.. nem tudom miért.. kedvenc halam..sajnálom elvinni..

csodálatos idők voltak.. segítettem fejni..malacot nyulat tyukokat etetni szénát gyüjteni.. fél napokat elbóklásztam a mezőn a kanálisok mellett.. volt csak leültem és csak néztem.. láttam az egeret a pockot a vadászó menyétet nyestet.. hogy szövi pók a hálóját..kakukk hogy figyeli ki a poszátát..sikló..

ááá csuda volt..néha ma is átélem ha sikerül elmennem horgászni..tavaly tán egyszer voltam..