Re: nincs cím
Zotya32 Előzmény: #487615NBM, nincsenek már hívők... szerintem rajtad kívül ezt már mindenki észrevette...
Azért mert vki 5 éve tartja a papírt, nem lesz hívő... az egy megint más dolog, mikor 3-4 éve vki azért vette, és tartotta mert elhitte azt amit tp mondott... ezt vehetjük bizalomnak is. ( Ahogy az rfv-nél volt anno. )
Mára kiderült 100%-ra, hogy azokból semmi nem lesz. Persze te akkor is mondtad, hogy kamu az egész... eleinte biztos jó volt dafke is ellenkezni másokkal... ebben mára igazad lett... (vehetjük szerencsének is)
Ami meg sokaknál visszatetsző, hogy napjában 10x is virtuális kiröhögöd azokat, akik ilyen részvényt tartanak. pedig aki phyl-t vesz most az tudja mire számíthat (pár forintra), akinek meg évek óta van, mára az is tudja mire számíthat 99%-ban... (hogy bukta a pénzét)
ez utóbbi csoportnak meg már nem mindegy, hogy benne ül addig, míg ki nem kukázzák az egész sz*rkupacot a bét-ről? Akinek kellett a maradék zseton, az már eladta.... akik meg benne ülünk (szerintem a többség így lehet vele) már nem számít mi lesz.
én így gondolom, és szerintem ezért felesleges napjában 100x is "gúnyolódni". ha lenne egy közvélemény-kutatás, szerintem az jönne ki, hogy a tőzsdézők 90%-a soha nem venne phylaxiát, még forintozni sem, ahogyan ti szoktátok. Ezért tartunk itt, mert jelenleg nem érdekel senkit ez a papír, csak kevés spekit, és akkor van a 2-5 ft fel, és utána a csorgás lefelé.
Várjuk meg a gyűlést, és az azt követő pár hónapot, szerintem őszre eldől a holding jövője, hogy marad, vagy 'villany leo'....