Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

lyonell Előzmény: #485279

Hoppá ez sem rossz.Ennyiért meg főleg.De osztom a véleményed,nekem maximum 3év volt egy autó.Az a bmw-é volt.Előtte,azóta sosincs meg fél évnél tovább.Volt nekem is egy saab 95 amit imádtam.Azóta is sajnálom,hogy eladtam.Szoktam látni az embert akinek eladtam,egyszer beszéltem is vele.Azt mondja semmi baj az autóval.Képzelheted gondoltam,magamba én hülye

kelett nekem ez a bmw.De mikor megvettem nem volt 4éves,és 147-km el vettem.Na 60-km alatt elromlott: kormánymű,légrugó,duplatömegű,turbó,féktárcsa,lengéscsillapitó, fékbetét,ablaktörlőmechnikami,abs vezérlő.,riasztó,fényszoró.Minden ami létezik.Ja még a központizár,légzsák elkezdett világitani.Ez autó?nnyira utáltam a végén majdnem felgyujtottam,.De volt több új is,eladásra hoztam őket akkoriban,2006-os,07-es-08-as évjáratok.3-asból,5ös-ből tb.. minnd szar volt.

Az audik detto,.A mai napig szerintem a legjobb németek közül a merci.Hoztam 3éveset 240-ezer kilométerrel,semmi baj nem volt.Aztán a többi márka közül a volvo,saab,toyota,mitszu,range,honda.Aztán ezeken kivül minnd egy hulladék.Te wolsvagenekkel mennyit szoptam 4-es golftól kezdve a dizel asstig mindeggyikel atya úristen,ahogy fiatalodtak midd egyre szarabb lett.De érdekes mert volt előtte egy máik bmw amit magamnak vettem persze nm dizel,hanem benzines és **** jó volt a benzines 2001-es 523-as volt,soha semmi baj nem volt vele.Pedig kináltam mint az állat.A dizel 2003-as és vigyáztam is rá de az is szar volt,.Összeségében azt vettem észre,hogy mindeggyik márkánál a dizel ótvar szar.Jaguar hát,ki kell egyszer próbálni.Ha nem is lessz meg sokáig mostmár muszáj egyett szerezni.Évek óta szemezek velük.