Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Margaretta Előzmény: #482953

Mikor minden bolt 180 cm magas és 45 kilós 16 éveseknek való ruhákkal van tele, egy vénbanyának, aki különösen egy számmal nagyobb ruhákat vesz, mint a mérete, hogy kényelmes legyen, igencsak nehéz dolga van ezen a téren. Asszem ez titeket nem nagyon érdekel, de pár márkát ideírok, vénbanyák számára:)

Outletben volt régebben a GINA B, aztán ZAFFIRI, mindkettő bezárt. Hasonló most a Marcona ugyanott. Lényege, hogy német gyártók ruhái, jó minőségűek, természetes anyagúak, idősebbek is felvehetik fazonúak.

Farmert Amerikában kell venni, Teddy's márkát vettem, olyanok a számozások, hogy pont rád való. Érdekes módon az itthon kapható Celvin Kleinek között sem bírok pont jó méretemet kifogni, ez is ott könnyedén megkapható (ezt a márkát szeretem).

Sportcipőm ECCO, ha szétmegy ugyanilyen márkát veszek, isteniek.

Télikabát ADMONT Soft. Gyapjú, természetes béléssel, "két deka" és tök meleg mégis.

A bőrdzsekim LEKRA, szintén német cég, természetesen ennek is természetes anyagú a bélése, nem műselyem.

Van több nagymelegben viselhető ruhám, amiket főként ázsiában vettem, több közülük itthon "nem illik bele a tájba", emiatt ezeket csak ottkint veszem fel. Ezek is természetes anyagúak és több is kézi munkával festett vagy díszitett.

Namost, mivel a cégünk a családi házunkban van legtöbbször melegítőben vagyok:) A budmil bír olyat csinálni, hogy az s méretű is tök jó rám, mert legtöbb fazonnál az XXL-es jó csak seggben, ámde a szára és az ujja kétszer olyan hosszú, mint kéne:) Ezeket nem veszem meg.