Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: VPS 10$

Shortosgyula Előzmény: #482564

A tadawul a quantumtól szerintetek pénzt kér szerverbérlet gyanánt?

Egy ügyféltől akinek -ha igaz a 4000 -es ügyfélállomány- kb 8 millió usd-je van náluk?

Az egyik legnagyobb ügyfeléről lehet szó a brokernek, ezt ne felejtsük el!

Ez a szerverbérleti díj valószínűleg csak egy jutalékszedési jogcím...

Elmondanám hogy jómagam az indulásuk óta figyeltem őket, megkerestek többen is hogy társuljak még 2010 -ben.

Akkor ígéretet kaptam hogy megmutatják a master számlát, az összes kereskedéssel együtt. Akkor nem éltem a lehetőséggel most már viszont nem mutatják meg :)

Itt tettem egy felajánlást ami szerint ha meggyőznek róla hogy tisztén játszanak és nincs humbug, nincs iszonyat lebegő mínusz akkor én ingyen fogom őket reklámozni jó pár hazai fórumban.

Érdekes módon felajánlásom süket fülekre talált, pedig előtte még perrel fenyegették azt aki "lejárató kampányt" folytat ellenük.

Saját magukat járatják le azzal hogy nem adják ki azt az információt amivel tisztázhatnák magukat a vádak alól + iszonyat reklámot csinálnának maguknak, valószínűleg rengeteg új belépővel...

Kíváncsian várom az összeomlás idejét :)

Még egy gondolat: tőzsdei vagy forexes kereskedésben SENKI SOHA nem tudott és nem is fog tudni ilyen egyenletes pluszt termelni huzamosabb ideig. Ez csak úgy lehetséges ha lebegő mínuszt "termelnek".

Úgy mint ez a kereskedő akinek ha -a quantum módjára- csak a lezárt kötéseit látnánk egész szép hozamgörbéje lenne.

A valóságban viszont kb 50 % -lebegő mínuszban van a sok nyitott eurchf long miatt.

http://www.myfxbook.com/members/zhosei/real-managed-01/216702