Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Muskatli Előzmény: #481152

:))

tényleg nem hiszek abban, hogy csaló banda lenne. SCS eladhatta volna a teljes részvénymennyiségét 10 000 Ft-on, de most akár 4 000 Ft-on is és elsétálhatott volna jópár milliárddal a zsebében és kb. 40 évesen nyugdíjba mehetett volna úgy, hogy még az unokája sem tudna elkölteni ennyi pénzt. én egyébként helyette lehet ezt választottam volna. stresszelne itt a franc a likviditáson, meg a projekteken.

de ő nem ezt tette, hanem visszatöltötte a cégbe a pénzt alárendelt kölcsönként és gondolom dolgozik mostanság napi 16 órákat.

ezen azért érdemes elgondolkozni szerintem, hogy SCS mennyire elkötelezett vagy sem és ő mennyire érdekelt vagy sem abban, hogy megoldódjanak a problémák és minél magasabb legyen a részvényárfolyam.

itt nem cseszik át szvsz a kisbefektetőket, legalábbis nem SCS és nem a cég. maximum a párezes/pártízezres tulajdonosok használják ki a lehetőségeket.. (pl. stop vadászat vagy amikor ordítóan túl nagy volt a tőkeáttételesek száma azt megjátszották) DE ezeket azért ne azonosítsuk a céggel, sem SCS-val, ráadásul az ilyen játékosok megtalálhatóak minden részvénynél, főleg a kevésbé likvideknél.

közel sem tökéletesek, de hiszem azt, hogy a problémákat hamarosan megoldják, a csapat tisztességes, az üzleti modell jó és akkor előbb vagy utóbb helyére kell kerülnie az árfolyamnak.