Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: kedves rádiónéző gyerekek, ...

rbbj11 Előzmény: #476395

nagyon ráfaragsz, mert ezt is leírtam, ha talán nem is ebben a topicban, de pl. privátban is leírtam, blogomon is leírtam, nem fogom magam százszor minden helyen ismételni.

Nagyon egyszerű: csőd közeli állapotot feltételezve, nulla közeli érték lehet a legalja, és a teteje az aktuális ár, ahol elkezdi a sávos vételt. Érdemes legalább 4-5 lépcsőben venni, de úgy, hogy emelkedésben történjen a vételek nagyobb része, min. 60%-a. Érdemes, ha a tőke megengedi, nem egyenlő arányokvban vásárolni.

Pl.

10.000-en kezdem venni, tehát a sávosztás 0-10.000 közt 5 részre, pakkok: 100 Ft, nál, 2500 Ft-nál, 5000-nél, 7500-nál, 10.000-nél. Ez csak logikai példa, E-starnál eleve nem 10k-ról kellett induljon az első pakk. Esésben a rá szánt tőke 40%-a elosztva a pakkvételeknél, melyeknek a számait még lehet picit igazítani fontos fibókhoz, fundamentális értékekhez stb-hez.

Emelkedésben az első nyereséges pakktól számítva a targetig húzva ujabb sáv, felbontás ismét az előzőhöz hasonlóan, vásárlás pedig felfelé egyre kisebb tőkemérettel, de összeségében 1,5x annyi pénzzel, mint esésben.

De semmi újat nem írtam, önismétlés.