Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

MrFuLL

Nem lesz kitől elnyerni? Itt nem egymástól nyeregetik el a tagok a pénzt, ez a rendszer - mint mások - konkrétan a devizatőzsdén kereskednek. Ott pedig mindig lesznek olyanok akik nagyokat buknak, főleg az egyéni ügyfelek akik maguktól kereskednek és nem érteknek hozzá hisz ebből van több.

Én se értek a kereskedéshez, nem is akarok mert van más dolgom én kezelt ügyfél vagyok és az is maradok. Tudom-tudom persze sok itt a zseni, aki jártas a kereskedésben annyit szólt hozzá amennyi napot én még nem is éltem és hasonlók. Az igazán királyok nem ilyen kis csicska fórumokon írogatnak szerintem, ebből következően én sem vagyok az nyilván, de nem is próbálom ezt állítani. Szóval engem iszonyat szinten nem érdekel, kinek hány kommentje van mióta van itt vagy máshol, hány milliárdot keresett - persze ekkora már tisztelném - de itt ilyen úgy sincs. A lebegő mínuszokról sajnos mi is tudunk, vagy is elméletileg lehetséges, kockázatos kockázatos és kockázatos ennyi. És ez akkor is beböfögés időnként mindig beír valaki, hogy újra elmondja miért is szar ez az egész és úgy sincs semmii esély rá, hogy menjen. Tudjuk jól: "ok 1 évig ment, 2 évig tuti nem fog!" aztán megy 2 évig "jójó 2 évig ment de 3 évig tuti nem!" Nektek nincs itt a pénzetek, máshol van szóval nekünk kell aggódni nem nektek, de köszönjük szépen a lelki törődést. Itt vszeg a hozzászólok többségének apja bányász volt, mert nagyon szerettek fikázni! Máshol tegyétek. Köszi.