Re: nincs cím
RapidFX Előzmény: #4754822002-ben kezdtem ismerkedni a tőzsdével. Kb 5 éve kizárólag a forex-el foglalkozom. Megjártam én is a hadak útját mire konzisztensen pénzt tudok keresni.
Ez egy ugyan olyan szakma, mint a többi. Senkiből nem lesz napok vagy hónapok alatt szakmájának a mestere. Márpedig ha itt nem tudsz vagy tévedsz azt azonnal meg kell fizetni!
Robotokkal végzettségemből adódóan (programozó) folyamatosan foglalkozom.
Több száz interneten kapható (terjedő) expert-en vagyok túl. Általában ezekhez napokkal a megjelenésük után hozzájutok és megvizsgálom.
A 99.99%-uk sz.r!
Van egy pár csapat akik ezeket írják (egy programozónak nem nehéz rájönni a forráskód alapján, hogy ugyan az az ember vagy csapat írta)
A freelance és egyéb oldalakon folyamatosak a különböző "csoda" robot írásának megrendelései. (indiai programozó kb 2-300 usd-ért ír ilyet)
Tehát adott egy robot ami backteszten kiválóan teljesít, van egy kis marketing hozzá (weblap-spam) és már kész is van az álom ígérete!!!
Ők nem is a robotot adják el neked hanem az álmot, hogy most gazdag leszel, miközben a "termék" egy kalap sz.rt sem ér!!
Na ez nem más mint csalás!! (és nem büntetik...)
De ide tartoznak a különböző managelt számlás csoportok is akik pár hónapig netán 1-2 évig sikeresek (megkapják a jutalékukat!!!) aztán eltűnnek és új néven kezdik előröl az egészet!
Addig ezzel nem volt semmi bajom, amíg a külföldi emberek külföldiek pénzét csalták ki, de ez most már itthon is jelen van!
Érdekes eddig nem találkoztam olyan kezelt számlás csapattal, akik évente vonnának le jutalékot!
Az nagyon jó dolog, hogy kezelik a pénzt és minden hónap végén megkapják a részüket, ha meg elég a tőke, akkor ők felelőség nélkül tovább álnak!
Talán nem véletlen, hogy a nagy (legális) befektetési alapok szabályozottan működnek!
Internetnek hála sok mindennek azért nyoma marad (tessék ezeket a fórumokat átnézni:
www.forex-tsd.com
www. ForexPeaceArmy.com
www.kreslik.com
www.forexforum.net
stb…
De vissza térve a kérdésedre:
Igen foglalkozom robotokkal, folyamatosan írok és tesztelek (múltban kizárólag tick alapon, de inkább a forward teszteket részesítem előnyben).
Viszont a tőkémen kizárólag kézzel kereskedem az általam kidolgozott rendszer szerint.
Nem tudok ilyen csodálatos évi 100%-ot meghaladó profitot csinálni.
Viszont 4 éve kizárólag ebből tartom el a családomat, növelem a tőkémet és fizetem az adómat…
Nem szándékozom soha eladni, vagy "pénzt kezelni" hála istennek van elég saját tőkém, amivel kereskedek.
Visszatérve a jutalékra:
Tényleg nincs azzal semmi gond, ha jutalékot fizetnek egy tisztességes, szabályozott és ellenőrzött körülmények között működő rendszer után.
De azzal viszont gond van, olyanok adják illetve kapják a jutalékot akik tudatlanságukból vagy eleve csalási szándékkal „reklámoznak” ilyen termékeket!