Re: nincs cím
Muskatli Előzmény: #475223:)
nem vagyok szóvivő és sajnos nem elvileg, hanem gyakorlatilag hoz bukót.... csak egy sima kisbüfi vagyok.
abban viszont maximálisan hiszek, hogy ez nem egy lehúzó, csaló banda, hanem tisztességesek. nem úgy jön minden össze ahogyan szeretnék, de nem azért, hogy a kisbüfiket lehúzzák, hanem mert így alakul az életük, részben saját hibáik részben pedig a gazdasági környezet miatt.
most is csak annyit jeleztem, hogy egyáltalán nem biztos hogy eltűnt bármilyen pénz is, hanem simán benne lehet a csúcsidőszaki működésben... teljesen reálisan és nem elfogulatlanul szemlélve a nagyságrendeket. önmagában a cash változást a beruházásokkal nézni, semmi de semmi értelme nincs.
ha eltűnt volna a cégből 20-30 millió EUR, akkor gondolod az OTP vett volna most részvényt és hozzájárul ahhoz, h aki alatt ellopták a pénzt azt most kinevezzék vezérnek??? Matgab látja, itt 5 perc utánanézéssel az eltűnt pénzt, de az aki milliárdokkal ül benne és még rávesz, az nem? Mennyi ennek szerinted a realitása???? és az miért szélsőségesen pozitív vélemény, hogy ezt megemlítem, vagy h AL 1000%-osan írja a csődöt, tényként kezelve, én meg az mondom, hogy bár nincs teljesen kizárva ennek a lehetősége, de az esélye azért igen-igen csekély.. még csak azt sem írtam soha, hogy teljesen kizárt.
kritikus azért voltam már többször is, bár elismerem, hogy azért az ritka. de aki olvas az tudja, hogy long pozícióban ülök és bízom bennük. ha nem bíznék, nem lenne részvényem. aztán persze lehet nem nekem lesz igazam.
általában ha valaki leír egy ostobaságot akkor azt cáfolom érvekkel, tényekkel. ennyi.
ilyen alapon meg illúzió, AL, ex, de korábban te is a shortosok bérencei lehettetek volna... :)