Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #469110

"Baj van, ha te engem a saját anyádnak tartasz"

Arra kívántam utalni, hogy nem érdekel, hogy mit szoktál meg otthon, velem szemben legyél szives normális hangvételnél maradni és nem olyan dolgokat ilyen hangnemben kijelenteni, amelyekről fogalmad sem lehet és fogalmad sincs.

"Bízhatsz bennem, őrzőm a titkodat, csak nehogy más is elolvassa."

Azt hittem ismered a magyar szólás-mondást, de ha nem, hát nem. Egyebekben én nem szégyelleném azt, ha már gyerekkoromban is dolgoztam volna, mert nem az én szememben büdös az, ha az ember munkával keresi a pénzét. Mondhatni, még büszkébb lehetnék az elért eredményeimre, ha innen indultam volna. De hát, vannak olyanok, akik nem bírják, ha dolgozni kell és már a gondolatot is szégyenlésre valónak, titkolandónak tartják...

"A pénzügyeket azért ne vedd annyira komolyan. Ebben a témában hiába van rajtad fekete szemüveg és a kezedben fehér bot, jobb ha nem mész ki velük az utcára."

Ha nekem nem hiszel, akkor legyél szives megkérdezni banyaizt, aki már kifejtette többször is, hogy a CDS árazás bár hatással van például az államkötvények árazására, de messze nem additiv módon, hanem egyfajta indikátorként. Mellesleg, ha valóban azt hiszed, hogy a CDS felár hozzáadódik az államkötvények hozamelvárásához, akkor el tudnád nekem magyarázni, hogy egyáltalán elméletben, teoretikusan hogyan jöhetne ki a nagyjából éves 1300 milliárdos kamatszolgálat Magyarország számára?

"Még a végén összefutnál a HAMVAZS-zsal (akármi is legyen az)."

A szélsőséges balolali uszító médiumok összessége, amely például olyan hülyeségekkel etette be a híveit, hogy a CDS egy felár miközben ilyen baromságot sehol máshol, idegen nyelven nem olvashatsz, mert sehol máshol nem írnak ilyen bődületes baromságokat.

"Ha ez jobban tetszik: "Uraim, ne arra figyeljenek amit mondok, hanem amit teszek.""

Így van, esetleg elkezdhetnél ennek megfelelően látni is és nem csak nézni, és egyebekben felfogni azt, hogy Gyurcsány viszont tényleg azt csinálta, amit Böszödön elmondott, és nem azt, amit látszólag tett és mondott.