Re: nincs cím
nemtoom Előzmény: #468641Azért fizetünk többet forintban, mert a nemzeti valutát a kormány sikeresen elértéktelenítette.
A szuverén magyar kockázati felárat a befketető fizeti meg a biztosítónak a befektetése biztonsága édekében. Magyarország az egyetlen, aki felé a befktetők ezt a költséget nem érvényesítik.
Barátságunkra való tekintettel nem írtam le a kkv-k tavalyi foglalkoztatás növekedéséről írt véleményemet, amúgy biztos kimoderálták volna. maradjunk annyiban, hogy az egymillió munkahely felé tartunk, összesen és nem növekményben.
A növekvő belső fogyasztás egymás f@szának szop@sa. Igen találó hasonlat, és ebben igazad lehet, valóban én is ezt érzékelem a kormány tevékenységéből.
Azt viszont nem tudom honnan veszed, hogy az exportra termelő cégek nyereségesek?
A 2012 évi költségvetés X-edik jelenleg még éppen érvényes kiadása 299-es árfolyammal számol. Ha ez nem jön be (nem fog) akkor megint lehet újraszámolni az egészet, és a tovább növekvő hiányt újabb lakossági sarcokkal foltozgatni. A hiányt a költségvetés forintban számolja.
Az euró a tavaly nyári árfolyamhoz képest 18%-al, a chf-hez képest 77%-al, az usd-hez képest 34%-al gyengült. A hülye lakosság meg eléggé el nem ítélhető módon nem akarja, hogy a pénze elértéktelenedjen, ezért átváltja. Ebben semmi hazafias nincs, a mocsok bunkók!
Be fog jönni a 3,60-as kenyér, euróban.
És végül a legfontosabb:
"Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni, nyilvánvalóan végig hazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz."
Félelmetes!