Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Netmaster Előzmény: #468453

Nem erre gondoltam, hanem öncélú politikai érdekre, pl. haverok pozícióhoz juttatása, hogy aztán további haverok megbízásán keresztül szivárogjon el a pénz. Ha ez szerinted nem probléma, akkor gőzöm sincs mi neked a probléma. Mint ahogy amit te magáncégek politikára hatásának nevezel, az szintén gyakran úgy történik, hogy valamelyik döntéshozót vastagon megkenik. A gyenge láncszem a rendszerben minden esetben ugyanaz.

Nem értek egyet az alulfinanszírozás hibáztatásával sem, elsősorban azért, mert nem ismerjük a hatékony működés költségét. Amíg valahol elfolyik a pénz, addig minden alulfinanszírozás. Persze nem mondom, hogy alulfinanszírozás mint olyan nem létezik, de ember legyen a talpán, aki külön tudja választani a kettőt.

Szóval szerinted pl. ez a sztori nem létezik: http://atlatszo.hu/2012/01/09/mvm-halott-helyettesevel-takarozott-kocsis-istvan-a-birosag-elott/

Mindenfelé megy el a pénz mutyiban, a BKV is tele volt/van ilyenekkel, pedig lassan csődbe megy, erre szerinted ilyesmi nincs, azok a jóemberek, akik ezeket a szerződéseket megkötik, nem az éppen hatalomban lévő politikai elit közreműködésével kerülnek a helyükre, és teszik a dolgukat. Hát hogyne.

A problémák oka valóban mélyebben van, lásd kapzsiság.