Re: Pali pakolhat
zeeh_ Előzmény: #467555Talán végre leesik az Európai Unió uzsorásklub vezetőjének, Barroso főuzsorásnak, hogy nem kéne tovább feszíteni a húrt. Az EU ellenesség szerintem már bőven 50% felett van így is, ha még elintézik a Jobbik 2014-es győzelmét, akkor lehet, egy büdös vasat se fognak látni az államadósság törlesztéséből utána. Így dönteniük kell lassan, melyik a jobb megoldás.
Marad OV és továbbra is ki lesznek csengetve a törlesztőrészletek vagy megy OV, megágyaz az EU Vonának és egy büdös vasat se fognak látni.
Legszívesebben én is kilépnék az EU-ból.
Látszik, hogy mennyire "egyenjogú" minden tag, kettős mérce is nap, mint nap jelen van. Mindeközben a magyar ipar, mezőgazdaság szépen tönkre lett vágva a nagy EU tagságért. Még mielőtt jönnének azok, akik azt mondanák, hogy "na, de a mezőgazdaságból élők mennyi támogatást kapnak", ha ezek az emberek éltek volna vidéken, meg kéne nézniük, hogy milyen brutálisan megnőtt az utóbbi években a parlagon hagyott területek nagysága. Megdöbbentő.
Ha ez az ára az EU tagságnak, akkor inkább köszi, de én nem kérek belőle, hogy továbbra is Európa egyik szemétlerakodója legyünk. Barroso meg feldughatja a műf*szt saját magának, pont egy olyan ember bírál, aki annyira töketlen, hogy évek óta nem vagy alig tudja összetartani a roskadozó EU-t.